Radiostyrede ure

Her finder du vores store udvalg af klassiske radiostyrede herreure. 

Radiostyrede ure

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr575
    kr21995
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Energi
Funktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Type ur

37 produkter

Radiostyrede herreure hos Ditur

Hos Ditur kan du finde et stort udvalg af radiostyrede herreure. Et radiostyret ur betyder at det modtager et radio-signal, så uanset om du befinder dig i Europa, Nordamerika, Mellemamerika, Kina eller Japan osv. så kan uret modtage det relevante radio-signal. Grundet radio-signalet så vil uret altid være i stand til at vise den korrekte tid uanset hvor du er i verden. I de fleste lande, så vil uret også automatisk være i stand til at skifte mellem sommertid og vintertid.

Radiostyrede ure til mænd fra de største brands

Hos Ditur finder du et sortiment af radiostyrede ure til mænd i tidløse design – i de bedste materialer. 

Vores sortiment inkluderer nogle af de største urmærker og nyeste brands på markedet, heriblandt Citizen og Casio.

Vi udvider løbende vores sortiment, så du har flere brands og modeller at vælge imellem. Har du et armbåndsur eller urproducent i sinde, som vi ikke har på lager? Kontakt vores kundeservice og så undersøger vi om, det er muligt at bestille det ønskede herreur hjem.

Radiostyrede herreure med alle urværker - Kvarts, automatisk, digitalt mm.

Du kan finde et kæmpe udvalg af business ure med alverdens urværker, så du kan få et stålur med præcist det urværk, som du ønsker. Hvis du er i tvivl angående, hvilket type urværk, som passer bedst til dine behov, så kan du læse en kort forklaring her eller se vores dybdegående guide her.

Et kvarts urværk betyder at uret er batteridrevet. Et batteridrevet ur er typisk meget nem at vedligeholde og vil køre meget præcist. Et automatisk ur har ikke noget batteri og det vil derfor køre på den energi, som opstår når du er i bevægelse. Det automatiske urværk vil typisk være lidt dyrere end et kvartsur, men vil også have en længere levetid. Et digitalt urværk betyder i alt sin enkelthed, at klokken vil blive aflæst digitalt fremfor analogt.  

Prisgaranti og dag til dag-levering på radiostyrede ure

Leder du efter et specifikt ur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores ure? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

99 dages returret og minimum 2 års garanti på alle radiostyrede herreure

Hos Ditur så elsker vi glade kunder, og derfor tilbyder vi 99 dages fri returret. Dette betyder at hvis du køber uret og ikke er tilfreds, så kan du altid sende uret tilbage, så du får lige netop det ur som du ønsker. Derudover har vi minimum 2 års garanti på alle vores ur brands. Af den grund kan du være sikker på at dit ur har en lang levetid. Garantien på uret variere alt efter, hvilket brand og hvilken model ur, som du ønsker. Hvis du er i tvivl omkring hvor lang garanti der er på uret, så står det under produktbeskrivelsen på alle vores ure

1