💥 Gør et kup til Januarudsalg! Klik her 👈

Seiko

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr895
    kr25745
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på bezel
Farve på rem
Remtype
Gangreserve
Urkasse materiale
Rembredde
Remlængde
Type ur

Kollektioner(4)

206 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Seiko herreure

Det japanske navn Seiko kan oversættes på dansk til både udsøgt eller succes. Det er derfor et navn, der passer rigtig godt til brandets historie og position på markedet i dag. Seikos vision er, at de altid skal være et skridt foran de andreog netop den markedsfilosofi passer ikke kun på brandets udvikling, men også på den måde de tænker ure i dag. 

Seiko vandt frem på markedet med verdens første masseproducerede kvartsur, ligesom de senere introducerede den første kvarts-kronograf. I 1980'erne var de igen first movers, da de producerede det første automatiske kvartsur, der kombinerede fordelene ved et automatisk ur og nøjagtigheden af et kvartsur.

Det er især Seikos forspring på teknologi, der gør dem førende på markedet. Når det kommer til teknologisk innovation, så er Seiko en klar foregangsmand. Det japanske brand har altid været et skridt foran de andre, og når du køber et Seiko-ur, er du garanteret, at du får et ur med nyeste teknologi, innovation og altid i et tidssvarende design.  

Vores kollektion af Seiko-ure

Seiko er kendt for fem forskellige serier af ure: Astron, Prospex, Presage, Seiko 5 Sports og Seiko Premier.

Seiko Astron

Med Seikos innovative GPS Solar-teknologi kan Astron-urene kommunikere med GPS-netværket og på den måde helt automatisk tilpasse sig tidszoner uanset hvor i verden, du befinder dig. Uret oplades via solenergi og har derfor aldrig brug for at få skiftet batteri. Seikos Astron-kollektion er for mænd, som ønsker et klassisk armbåndsur med det seneste nye inden for innovation og avancerede funktioner.

Seiko Prospex

Navnet Prospex kommer af "Professional Specifications", og det siger sig selv: Prospex-urene har høj kvalitet og besidder utroligt professionelle specifikationer. Med Prospex-linjen introducerede Seiko oprindeligt dykkerure, men i dag favner Prospex alle former for eventyr. 

Seikos første dykkerur blev præsenteret helt tilbage i 1965, og siden da er deres dykkerure blevet et af de mest foretrukne verden over. 50 års erfaring med dykkerure betyder, at urene i Prospex-linjen har udviklet sig markant inden for design. Du finder dog stadig det allerførste design i serien den dag i dag med det oversized look på urkassen og skruekronen placeret ved klokken 4. 

Seiko beskriver selv Prospex som en serie til alle de eventyrlystne. Visionen er at designe ure, som kan tages med overalt; både til lands, til vands og i luften. Prospex-ure er designet og testet til at kunne udstå selv de mest udfordrende omgivelser. 

Seiko Presage

Presage er en serie af dress-ure. Presage er elegante ure i klassisk design som passer til både hverdag og fest. Serien kombinerer japansk æstetik med traditionelt ur håndværk og Seikos ekspertise indenfor mekaniske urværker.

Under Presage-serien finder du Presage Basic og Presage Prestige. Basic-urene er, som navnet indikerer, en kategori af elegante ure med et meget enkelt design, der er tidløst og passer til alle lejligheder. Prestige-kategorien byder på en overflod af luksus og glamour med ure, som skaber blikfang uden at gå på kompromis med det stilrene design og den høje kvalitet.

Seiko Presage-serie er det kendte mærke for deres dress-linje. Presage er en lækker og elegant serie i klassisk design, der passer perfekt til både hverdag, felt og i alle slags professionelle miljøer. Presage-serien kombinerer japansk æstetik med traditionelt urhåndværk og Seikos berømte ekspertise inden for mekaniske urværker, og det resulterer i en original kollektion af smukke ure i høj kvalitet med langvarig performance.

Seiko 5 Sports

Seiko 5 Sports er en helt unik serie fra Seiko, hvor tallet 5 symboliserer de 5 kompromisløse features, uret har. Alle urene har Seikos eget mekaniske urværk, visning af ugedag og dato, vandtæthed til et tryk på op til 10 bar, sænket krone ved klokken 4 samt urkasse og lænke af højeste kvalitet. 

Det første Seiko 5 Sports ur blev lanceret i 1963. Det var Seikos og i øvrigt hele Japans første automatiske day-date ur. Siden da er der gået over 50 år, og Seiko 5 Sports har presset grænserne for, hvad vi kan forvente af et ur lige siden. Serien er særligt elsket af dem, hvis hjerte banker for mekaniske ure, og i dag er 60'ernes fem vigtige features stadig omdrejningspunktet for serien, mens de selvfølgelig byder på et nyt og opdateret design. 

Seiko Premier

Under Seiko Premier-serien finder du et stort udvalg af dress-ure kombineret med særudgaver og særligt udvalgte modeller fra Seiko. Om serien fortæller Seiko selv, at du også her finder ulastelig kvalitet kombineret med nyeste teknologi og den karakteristiske elegance, som aldrig er afvigende fra Seikos design. Det er ure med ekstra wow effekt og plads til at lege og udfordre deres eget branddesign, selvfølgelig indenfor deres egne æstetiske rammer. 

Prisgaranti på herreure og dameure

Hos DitUr.dk kan du købe Seiko-ure med dag-til-dag-levering, prisgaranti og 99 dages returret. Vi tilbyder prisgaranti på alle produkter fra Seiko, da vi løbende holder øje med markedspriserne hos vores konkurrenter for at sikre dig Danmarks bedste og billigste pris på herreure og dameure.

DitUr.dk er autoriseret forhandler af Seiko-ure i Danmark. DitUr.dk er en e-mærket webshop.

6