Dag-til-dag levering / Prisgaranti / 99 dages returret

Smartwatch

De populære smartwatches er som skabt til dig, der ønsker at have så mange funktioner ved hånden som overhovedet muligt.

Smartwatch

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr229
    kr14695
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Energi
Funktioner
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Type ur

145 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Smartwatch

Find dit nye smartwatch hos Ditur.

Disse ure, der kan mere end at vise klokken, kaldes smartwatches. Og smartwatches er blevet virkelig populære i de seneste år. Det skyldes nok, at vi i samme tidsperiode har oplevet en markant udvikling i teknologien. Det betyder nemlig, at vi nu kan udvikle smartwatches, der har så mange funktioner, at der blot mangler et tastatur, for at kunne kalde det en computer.

Derfor er et smartwatch også blevet fast inventar på rigtig mange håndled. De mange funktioner kan nemlig være med til at lette hverdagens opgaver.

Her på siden finder du et stort udvalg af smartwatches til både mænd og kvinder, hvor du har et bredt sortiment at vælge fra. Der er eksklusive smartwatches fra velkendte brands som Garmin og Fossil, men også fra mange af de anerkendte designere som Michael Kors, Skagen Denmark, Frederique Constant og ArmaniFunktionerne er mange, men udvalget er større - find dit smartwatch hos Ditur. 

Hvad kan et smartwatch?

Det er et af de oftest stillede spørgsmål til vores kundeservice: Hvad kan et smartwatch? Det er selvfølgelig ikke uden grund, at det spørgsmål stilles så ofte. Der kan nemlig være ganske stor forskel på de mange smartwatches på markedet, og hvad de hver især kan.

Nogle kan det ene, andre det andet - og så er der dem, der nærmest kan det hele. På den ene side har vi det rendyrkede smartwatch, der kan det hele. Her er funktionerne nærmest de samme, som du kan finde på din smartphone. Du kan downloade apps, klare betalinger og besvare SMS’er - alt sammen fra dit smartwatch på håndleddet.

Det er med andre ord funktioner, der gør hverdagens mindste opgaver meget lettere, og det er uden tvivl noget af det bedste ved et smartwatch. Samtidig kan disse smartwatches også en hel del, der relaterer sig til fysiske aktiviteter, og kan derfor også fungere som et sportsur, skridttællerur eller dommerur. De bedste smartwatches er enormt nøjagtige i forhold til at måle hjerterytme, hvor mange kalorier man har forbrændt i løbet af dagen, hvordan man sover og meget mere.

Det har kort fortalt funktioner som en aktivitetstracker, og kan dermed holde trit med din træning, søvnrytme og din forbrænding - det er smart! På den anden side har vi de ure, der udelukkende er designet som aktivitetstrackere, og dem der kun er designet med smart-notifikationer for øje. Er man derfor på udkig efter det bedste smartwatch, kan det altså svare sig at kigge på en model, der kan begge dele.

Smartwatches med perfekt pasform

Udover et væld af smarte funktioner, er smartwatches specielle, da de altid er rigtigt behagelige at have på. De smarte ure er produceret i lette materialer, og med justerbare remme kan de altid justeres til netop dit håndled.

Derudover er det slidstærke ure, som virkelig tåler at blive brugt, i og med mange af dem også har masser af trænings-funktioner.

Således vil du også opleve, at langt størstedelen af vores smartwatches også er vandtætte, så du både kan have dem på i bad, eller have det med, når du svømmer baner i svømmehallen.


Stort udvalg af smartwatches

Smartwatches laves til både mænd og kvinder, men der er også rigtig mange der laves i unisex-modeller. Hos Ditur har vi har et stort udvalg, der dækker over det hele. Således finder du et bredt sortiment af forskellige brands, modeller, farver og typer. På den måde skulle der gerne være et til enhver smag.


Garmin smartwatches

Garmin smartwatches er rigtigt gode valg, specielt hvis man gerne vil have et smartwatch der skal bruges til trænings-og sundhedstracking. Se f.eks. det ultra-populære Garmin Venu eller Garmin Vivoactive, som er nogle af vores store bestsellers. Dette smartwatch har utrolig mange funktioner. Udover den almene urfunktion, har uret GPS-tidssynkronisering, automatisk sommer-/vintertid, vækkeur, timer, stopur og solopgangs-/solnedgangspunkter, for bare at nævne nogle af de mange funktioner.

De mange funktioner er ganske kendetegnende for Garmin smartwatches, som altid imponerer med deres funktions-rigdom.

Fossil smartwatches

Fossil smartwatches er blandt de bedste på markedet, og bag dem er Fossil Group. Fossil Group står også bag blandt andre Michael Kors og Skagen Denmark. Både Fossil smartwatches og Skagen smartwatches er blandt de mest populære i vores sortiment til både mænd og kvinder, og især Fossil Gen 6 serien trender. Det kommer på baggrund af deres mange funktioner og stilrene designs, som kan erhverves til virkelig skarpe priser.

Køb dit nye smartwatch hos Ditur

Når du køber et smartwatch hos Ditur, nyder du automatik godt af en lang række fordele. Vi har eksempelvis prisgaranti, 99 dages returret og 2 års garanti. Samtidig sørger vi også for lynhurtig levering, så du ikke skal vente længere tid end højst nødvendigt på dit nye smartwatch.

Vi arbejder hårdt for at give den bedste købsoplevelse, og det fortæller vores nuværende kunder, at de kan mærke. Vi har fem stjerner og 40.000+ anmeldelser på Trustpilot. Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

 

4