Stopure

Det klassiske stopur er velegnet til idrætslæreren eller konkurrencesportsudøveren, som har brug for at kunne måle helt præcist.

Stopure

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr299
    kr1795
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Rembredde
Materiale
Farve
Type ur

4 produkter

Stopure og dommerure hos Ditur

Køb det helt rigtige stopur eller dommerur hos os

Det klassiske stopur er velegnet til idrætslæreren eller konkurrencesportsudøveren, som har brug for at kunne måle helt præcist. En nøjagtig tid er essentiel i mange forskellige sammenhænge og sportsgrene såsom f.eks. svømning, løb, fodbold, cyckling og meget mere. 

Et dommerur er et essentiel gadget til den seriøse fodbolddommer, som ønsker at perfektionere selv den mindste detalje på fodboldbanen. Når man er fodbolddommer, så skal man være opmærksom på mange forskellige ting på en gang, og derfor kan et dommerur virkelig hjælpe meget. Et dommerur har f.eks. 3 forskellige slags tidstagning, så du kan holde øje med den totale spilletid, kamptiden og tillægstiden.

Du kan finde et stort udvalg af kvalitets dommerure og stopure hos os, og du kan derfor finde din favorit uanset om du leder efter et billigt stopur eller en lidt dyrere model.

Dommerure med mange funktioner

Hos Ditur, så finder du også dommerure i form af smartwatches, som er designet for at give en dommer i diverse sportsgrene, de bedste forudsætninger for at tage de rigtige beslutninger under kampen. Et dommerur vil typisk være et special designet smartwatch, som er spækket med funktioner, som gør det nemmere for dig at dømme kampen. Nogle optimale dommerur funktioner kunne f.eks. være vibrationsindikatorer, individuelle og konfigurerbare kampindstillinger, 3 forskellige tidstagningsfunktioner (1 til kamptiden, 1 til tillægstiden og 1 til den totale spilletid). Derudover bør et dommerur være meget vandtæt, så det kan holde til det dårlige vejr, som kan være aktuelt under diverse kampe.

Stopure og dommerure fra de bedste brands

Når du skal købe et stopur eller dommerur, så har det selvfølgelig en stor betydning, hvilket brand som det kommer fra. Ved stopure så er Seiko verdenskendte for deres virkelig høje præcision og funktionalitet, som også er kombineret med de lækre designs. Hvis du er på udkig efter et stopur, som er det bedste til prisen, så vil Ditur's egne producerede stopure være det oplagte valg til dig. I vores stopure, så har vi fjernet alle de fordyrende mellemled, og kan derfor tilbyde dig en høj kvalitet til lave priser.

Hvis du leder efter et dommerur, så vil det oplagte valg være et smartwatch fra Sprintso. Sprintso er verdenskendte for at producere dommerure af højeste skuffe, og bliver benyttet af alle typer dommere ligefra professionelle til amatører. Sprintso dommerure er så gode, fordi deres ure er virkelig gennemtænkte og har virkelig mange funktioner, som vil gøre det nemmere for dig at dømme kampen.

Prisgaranti og dag til dag-levering på stopure og dommerure

Leder du efter et specifikt stopur eller dommerur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle stopure og dommerure. Det betyder, hvis du finder det samme stopur eller dommerur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores stopure

Prisgaranti og dag til dag-levering på Sprintso dommerure

Leder du efter et specifikt dommerur fra Sprintso? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alt Sprintso. Det betyder, hvis du finder det samme Sprintso dommerur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Sprintso eller dommerure? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1