Teenager ure

Her finder du vores udvalg af moderne ure, som passer perfekt i både design og størrelse til teenagedrengen.

Teenager ure

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr249
    kr897
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Type ur
Type børneur

23 produkter

Stort udvalg af ure til teenagers - Ure til den unge mand/dreng

I denne kategori kan du finde alle de fedeste og mest moderne ure til drenge/ unge mænd. Alle urene i kategorien er udvalgt da de har den rigtige passtørrelse til folk i den alder, og vil derfor være den oplagte konfirmations gave eller bare et almindelig selvforkælelses køb. Du kan finde teenager ure fra alle de største brands såsom Festina, Lacoste, Casio og Calypso, og du vil derfor kunne finde lige præcis det teenage ur, som du leder efter.

Kvartsure til teenage drenge/unge mænd

Vi har et stort udvalg af teenage ure til drenge med et kvarts urværk. Et kvarts urværk betyder, at uret er batteridrevet. Et batteridrevet ur er virkelig nemt at vedligeholde samtidig med at det er meget præcist. Et kvarts ur er oplagt til en teenager, da det ikke kræver meget vedligeholdelse og man ikke behøver at gå med det regelmæssigt, som man skal med et solar ur eller et automatisk ur. 

Digitalure til teenage drenge/unge mænd

Hos Ditur har et et kæmpe udvalg af teenage ure til unge mænd med et digitalt urværk. Et digital urværk betyder at klokken bliver vist digitalt fremfor analogt, så det vil være nemmere og huritgere at aflæse. Et digitalt ur er ligesom et kvarts ur meget nemme at vedligeholde, hvilket gør det nemt for drengen at benytte. 

Prisgaranti og dag til dag-levering

Leder du efter et specifikt teenage-ur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores teenage-ure? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

99 dages returret og minimum 2 års garanti

Hos Ditur så elsker vi glade kunder, og derfor tilbyder vi 99 dages fri returret. Dette betyder at hvis du køber uret og ikke er tilfreds, så kan du altid sende uret tilbage, så du får lige netop det ur som du ønsker. Derudover har vi minimum 2 års garanti på alle vores ur brands. Af den grund kan du være sikker på at dit ur har en lang levetid. Garantien på uret variere alt efter, hvilket brand og hvilken model ur, som du ønsker. Hvis du er i tvivl omkring hvor lang garanti der er på uret, så står det under produktbeskrivelsen på alle vores ure. 

1