SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Dykkerure

Vi tilbyder Danmarks bedste udvalg af dykkerure

Hos Ditur finder du et kæmpe udvalg af kvalitets dykkerure til mænd

Hvis du går og drømmer om et nyt dykkerur, er du kommet til det helt perfekte sted. Vi forhandler blandt andet anerkendte kvalitets mærker som Seiko, Citizen og OceanX, som især er egnet til manden, der ligeledes ønsker et moderigtig dykkerur. Derudover har Dissing Watches lanceret Dissing Diver serien, som også kan bryste sig af Diver stemplet.  

Et godt dykkerur, som er egnet til professionelt dykning har en vandtæthed på minimum 20ATM / 200 meter. Derudover tilbyder vi et slidstærkt ur til den bedste pris. Foruden dette skal uret have tydelige visere og indeksmarkeringer samt en skruekrone.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr195
    kr56195
Brand
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Urkassens farve
Urskivens farve
Remmens farve
Rem
Krone
Specialfunktioner
Gangreserve
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Remlængde
Urets materiale
Urets farve
Type ur
Smykkemateriale
Smykkefarve
Armbåndstørrelse
Halskædelængde
Type smykke
Materiale accessories
Farve accessories
Solbrille glasdiameter
Solbrilleglas farve
Stellængde
Næsebro
Bæltebredde
Type accessorie
Tilbehørsmateriale
Tilbehørsfarve
Urværktøj & tilbehør
Gavesæt inklusiv

598 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stort udvalg af kvalitets dykkerure til mænd

Hos Ditur tilbyder vi nogle af de mest populære mærker indenfor dykkerure. Seiko, CItizen og OceanX anses som nogle af de bedste på markedet. I kategorien for dykkerure finder du et stort udvalg af modeller, størrelser og farver på tværs af vores mange mærker.

ATM

Hvis du ønsker et ur til dykning anbefaler vi en minimum vandtæthed på 20ATM / 200 meter. Vi bliver ofte spurgt om, hvad ATM betyder og hvor meget vand uret egentlig kan holde til. ATM betyder atmosfærisk tryk, og er en betegnelse der bruges for at angive urets evne til at modstå vandtryk. Det er foreståligt, at mange vil tro, at et ur med 5 ATM, kan tåle vand ned til 50 meters dybde - dette er ikke helt korrekt. Der er flere forskellige forhold, som gør sig gældende ved målingen af ATM. Uret er ikke i bevægelse og ligger derfor stille, når trykket i uret bliver målt. Når du eksempelvis svømmer øges trykket, fra bevægelsen i vandet.

Du kan med fordel læse mere om vandtæthed lige her: https://www.ditur.dk/vandtaethed

Skruekrone

Kronen er den "knap" eller skrue, som anvendes til at indstille tid og dato. De fleste dykkerure er udført med en skruekrone, som sikre urkassen en tættere lunkning. Uret behøver ikke en skruekrone, for at være vandtæt, men denne egenskab er med til at sikre et mere sikkert dykkerur under vand.

Drejekrans / lynette

Drejekransen eller lynetten findes yderst på urets krans. Mange dykkerure over en specifik prisklasse er udstyret med en krans, som kan dreje. I forbindelse med dykning kan drejekransen anvendes som indikation på, hvor lang tids luft der er tilbage i din flaske.

Kondens 

Uanset hvilket ur du investere i skal du altid være opmærksom på kondens, da det kan forårsage skade på urværket. Kondens opstår ved temperatursvingninger, hvor der dannes et undertryk i uret, som kan forårsage, at der kommer kondens under glasset. Kondens ses som små dugdråber i uret, og bør straks håndteres. Det er derfor vigtigt, at du tager til urmager omgående, hvor de kan åbne bagkassen på uret, og dermed få det tørret. 

Du kan her læse mere om kondens lige her: https://www.ditur.dk/kondens-dit-ur 

Seiko 

Seiko er uden tvivl et af landets mest populære og traditionsrige urmærker, som startede i 1881. I mange år har ekstremsport været en stor udfordring for de fleste urmagere, men her har Seiko siden 1965 haft knækket koden. Seiko har overgået de vildeste forventninger, og har samlet alt deres ekspertise indenfor sportsure, hvor de blandt andet har udviklet Seiko Prospex samt Seiko Prospex PADI, hvor de sammen med PADI har udgivet dykkerure i forskellige versioner, som er seriøse ure til seriøs sport.  

Citizen 

Essensen bag Citizen er, at skabe en balance mellem det multikulturelle mindset og det gode håndværk. Citizen kan i dag klassificeres som et dykkerur, og er et super alternativt til et billgere dykkerur i den bedste kvalitet. 

OceanX

OceanX producerer dykkerure i den højeste kvalitet til super skarpe priser. De anvender den nyeste teknologi til at videreudvikle på det klassiske dykkerur, som ligeledes skal kunne anvendes til almindelig hverdagsbrug. Dykkerurene fra OceanX er udført med et mekanisk urværk af den højeste kvalitet, hvorfor du finder deres dykkerure med op til 100ATM svarende til en vandtæthed på 1000 meter. 

15