💥 Gør et kup til Januarudsalg! Klik her 👈

Festina

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr795
    kr1495
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på bezel
Farve på rem
Remtype
Urkasse materiale
Type ur

12 produkter

Festina herreure nyheder

Festina har ligesom mange andre virksomheder i urbranchen rødder i Schweitz. Siden de blev grundlagt i 1902, har de været synonyme med alt, hvad det indebærer af sans for detaljer og schweizisk kvalitet. I dag er Festina på spanske hænder, og navnet Festina stammer fra det latinske festina lente, der betyder “skynd dig langsomt”. Det er et ordsprog, der kan spores helt tilbage til Kejser Augustus og betyder, at man skal finde den rette balance mellem grundighed og hastighed.  

Kendt fra sporten

Tidsmåling kræver præcision, og særligt i sportens verden er præcision afgørende for, hvem der vinder eller taber. Derfor associerer mange i dag navnet Festina med sport og konkurrence. Særligt inden for cykelsport, hvor de op gennem 1990’erne lagde navn til et helt cykelhold, der en overgang havde stor succes.

Måske endnu vigtigere var Festina den officielle tidtager for Tour de France i årene 1992-2016. Det betyder, at netop Festina står for præcision og ikke mindst troværdighed. Du kan derfor trygt lægge tiden i hænderne på Festina.

Siden de stoppede som officiel tidtager i cykelsporten, har Festina bevæget sig mere over i at brande sig som et livstilsmærke. Men deres rolle i sportshistorien giver stadig liv til den stil og det brand, som repræsenterer Festina i dag.

Et Festina-ur til din livsstil

I dag er Festina et livsstils-mærke med masser af lækre funktioner. Når du køber et ur fra Festina, får du dog ikke kun funktionalitet. Urene er fyldt med uovertrufne detaljer og detaljerede urskiver.

DitUr.dk er autoriseret forhandler af Festina-ure i Danmark. Du får 99 dages fuld returret, dag-til-dag-levering og prisgaranti, når du handler hos DitUr.dk. Derudover er DitUr.dk en e-mærket webshop.

Prisgaranti

Vi tilbyder prisgaranti på alle ure fra Festina. Vi holder løbende udkig på markedspriserne hos vores konkurrenter for at sikre os, at vores priser er de bedste og billigste i Danmark.

Udover prisgaranti tilbyder vi også 99 dages returret og dag-til-dag-levering med PostNord. Dyk ned i de tusindvis af gode anmeldelser, der ligger på Trustpilot, hvis du vil vide mere. DitUr.dk er en e-mærket webshop.

1