TYVSTART - KØB JULEGAVERNE FØR DET ER FOR SENT 

Festina - Fortiden former fremtiden

Det ikoniske Schweiziske brand Festina er et af de ældste urmærker med en historie der udspringer i 1902.

Festina har i mange år været kendt som et sportsbrand, der specielt har haft forbindelse til cykelsporten. Den arv har været med til at forme Festina, til hvad det er i dag. I dag er Festina et sportpræget livstilsmærke med masser af fede funktioner.   

Festina er dog ikke kun funktionalitet. Urene er fyldt med uovertrufne detaljer som f.eks. Swarovski krystaller deltajerede urskiver samt flotte remme og lænker, kort sagt, der er ikke sparet på noget. Uret er en central accessory, der skal kunne passe til alle situationer og stilarter - og det opfylder Festina.

Du finder alle slags Festina-ure hos Ditur.dk. Vi er autoriseret forhandler af Festina med et stort udvalg af de nyeste ure fra det ikoniske brand. Vi har altid dag-til-dag levering, prisgaranti og 99 dages returret på Festina og alle andre brands.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr795
    kr2495
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Urkassens farve
Urskivens farve
Bezel farve
Remmens farve
Rem
Krone
Materiale
Rembredde
Type ur

21 produkter

Festina

Festina har ligesom mange andre virksomheder i urbranchen rødder i Schweitz. Siden de blev grundlagt i 1902, har de været synonyme med alt, hvad det indebærer af sans for detaljer og schweizisk kvalitet. I dag er Festina på spanske hænder, og navnet Festina stammer fra det latinske festina lente, der betyder “skynd dig langsomt”. Det er et ordsprog, der kan spores helt tilbage til Kejser Augustus og betyder, at man skal finde den rette balance mellem grundighed og hastighed.  

Kendt fra sporten

Tidsmåling kræver præcision, og særligt i sportens verden er præcision afgørende for, hvem der vinder eller taber. Derfor associerer mange i dag navnet Festina med sport og konkurrence. Særligt inden for cykelsport, hvor de op gennem 1990’erne lagde navn til et helt cykelhold, der en overgang havde stor succes.

Måske endnu vigtigere var Festina den officielle tidtager for Tour de France i årene 1992-2016. Det betyder, at netop Festina står for præcision og ikke mindst troværdighed. Du kan derfor trygt lægge tiden i hænderne på Festina.

Siden de stoppede som officiel tidtager i cykelsporten, har Festina bevæget sig mere over i at brande sig som et livstilsmærke. Men deres rolle i sportshistorien giver stadig liv til den stil og det brand, som repræsenterer Festina i dag.

Et Festina-ur til din livsstil

I dag er Festina et livsstils-mærke med masser af lækre funktioner. Når du køber et ur fra Festina, får du dog ikke kun funktionalitet. Urene er fyldt med uovertrufne detaljer og detaljerede urskiver.

DitUr.dk er autoriseret forhandler af Festina-ure i Danmark. Du får 99 dages fuld returret, dag-til-dag-levering og prisgaranti, når du handler hos DitUr.dk. Derudover er DitUr.dk en e-mærket webshop.

Prisgaranti

Vi tilbyder prisgaranti på alle ure fra Festina. Vi holder løbende udkig på markedspriserne hos vores konkurrenter for at sikre os, at vores priser er de bedste og billigste i Danmark.

Udover prisgaranti tilbyder vi også 99 dages returret og dag-til-dag-levering med PostNord. Dyk ned i de tusindvis af gode anmeldelser, der ligger på Trustpilot, hvis du vil vide mere. DitUr.dk er en e-mærket webshop.

1