Smartwatch

Her finder du vores sidste nye smartwatches til herre. Et smartwatch kan fungere lige så effektivt, som din smartphone, samtidig med at det giver dig et fedt look.

Smartwatch

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr895
    kr9895
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Type ur

4 produkter

Smartwatch nyheder til mænd

Her finder du vores sidste nye smartwatches til herre. Vi har et kæmpe udvalg af smartwatches i flotte designs og med mange brugbare funktioner, så de kan bruges til alt fra et almindelig hverdagsur, sportsur, skridttællerdommerur eller noget helt andet.  

Smartwatches er blevet yderst populære de seneste år og kan fungere lige så effektivt, som din smartphone, samtidig med at det giver dig et fedt look. Hos Ditur har vi et stort udvalg af smartwatches. Med et bredt sortiment af forskellige brands, modeller, farver og typer, finder du noget til enhver smag og behov. Du kan f.eks. finde de eksklusive smartwatch fra Xiaomi, HuaweiGarmin eller Fossil, hvor de eksklusive Vivoactive 4s og Gen 6 befinder sig.

Hos Ditur har vi også et stort udvalg af tilbehør til smartwatches heriblandt Apple Watch remme, så du kan få alt til dit nye smartwatch hos os.

2 års garanti på dit smartwatch

Hos Ditur er du sikret 2 års garanti på dit nye smartwatch. Derudover har vi 99 dages returret og prisgaranti. Vi sørger for lynhurtig levering, så du ikke skal vente alt for længe med at kunne nyde dit ur.  

Vi arbejder hårdt for at kunne give dig den bedste købsoplevelse. Hvis du skulle have brug for hjælp, er du meget velkommen til at kontakte Diturs kundeservice på e-mail: [email protected] eller telefon: 60 57 07 35 

1