TYVSTART - KØB JULEGAVERNE FØR DET ER FOR SENT 

Dansk design fra Studsgaard

Studsgaard er et dansk brand af nyere dato, der i høj grad fokuserer på at producere ure til ekstremt skarpe priser, hvor alle fordyrende mellemled er skåret væk. Det betyder at man kan købe en masse forskellige ure til den samme pris, som et enkelt ur koster ved mange andre brands. Det synes vi giver super god mening, så man altid har et ur, der passer til det outfit man har på, fordi man kan have en stor ursamling i forskellige designs og farvekombinationer.

Stort udvalg af ure, remme og kortholdere

Ikke kun producerer Studsgaard herreure med både lænke og læderrem, de står også bag et bredt spektre af remme og kortholdere. 

Læderremmene er produceret i italiensk kvalitetslæder, der både er lækkert at have på og se på. Det samme kan man sige om designet på kortholderne, der er udført i samme kvalitetslæder som remmene, og med en kortholder fra Studsgaard kan du opbevare dine kreditkort på flot og sikker vis. 

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr495
    kr995
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Urkassens farve
Urskivens farve
Bezel farve
Remmens farve
Rem
Materiale
Rembredde
Type ur

Kategorier(4)

18 produkter

Bag om Studsgaard

Studsgaard er stiftet i efteråret 2020 i en lille forstad til Aarhus, i Hasselager, af Kasper og Mikkel Dissing i samarbejde med Daniel Studsgaard, der har en overordnet vision om, at producere billige ure og accessories af god kvalitet til yderst favorable priser! Samarbejdet mellem de forskellige parter kom i spil, da de to Dissing brødre, der i forvejen ejer brands som Dissing, Lugano og Kensington London, mente, at der manglede et nyt dansk brand på markedet, som kunne levere ure til så uhyrligt lave priser, at ingen andre vil kunne konkurrere med på prisniveauet. Det var katalysatoren for at starte brandet, som allerede i sin spæde start har oplevet en massiv efterspørgsel fra Diturs kunder på netop Studsgaards produkter. Uden tvivl et brand der vil komme til at udvikle sig meget over de næste par år med en masse spændende projekter i støbeskeen.

1