Swiss Made ure

I denne kategori har vi samlet alle vores nyeste Swiss Made herreure. Et Swiss Made ur er et kvalitets-stempel for, at du har købt et ur fra den øverste skuffe.

Swiss Made ure

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr1345
    kr31795
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Energi
Gangreserve
Funktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Type ur

42 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Swiss made herreure nyheder hos Ditur

Det er alment anerkendt, at Schweiziske ure er af den bedste kvalitet. Det står ikke til at anfægte. Kvaliteten er helt i top, det æstetiske fungerer og teknologien er innovativ. I denne kategori har vi samlet alle vores nyeste Swiss Made herreure. Et Swiss Made ur er et kvalitets-stempel for, at du har købt et ur fra den øverste skuffe. Den ikoniske tekst står kl. 6 på uret og er kendt for prominente brands, der sælges til meget høje priser, men man behøver ikke betale høje summer for et Swiss Made ur. Find de nyeste swiss made ure i vores sortiment fra de største swiss made brands såsom: Tissot, Certina, Frederique Constant og mange flere!

Hos Ditur er vi autoriseret forhandler af alle vores brands på webshoppen. Vi prismatcher vi altid alle danske butikker og webshops. Derudover får du hurtig dag-til-dag levering og 99-dages returret. 

2