SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Ditur.dk er dansk autoriseret forhandler af Tommy Hilfiger ure 

Brandet Tommy Hilfiger kender de fleste. De fleste forbinder det med luksuriøst design, afslappet stil og nyeste trends. I denne kategori finder du alle vores nyheder fra det populære designerhus Tommy Hilfiger.

Tommy Hilfiger, designet og stiftet af Thomas Jacob Hilfiger i 1985, er blevet et kæmpe stort amerikansk modehus. Thomas Jacob Hilfiger havde en drøm om at designe en herrekollektion med velsiddende sportswear. En sådan kollektion blev hans gennembrud og siden da, var der ikke tid til at se sig tilbage.

Make It Possible er brandets slogan, og således lancerede Thomas Jacob Hilfiger sin første urkollektion kun 10 år senere i 1995, og populariteten fra brandets modetøj, smittede straks af på kollektionen af ure.

Tommy Hilfiger ure forener design og kvalitet  i et moderne og elegant resultat. Musikken er en stor inspiration i alt hvad modehuset designer, og Tommy Hilfiger ure har som oftest en rød tråd til musikkens populære genrer. Ofte bliver nye kollektioner endda lanceret sammen med ny musik.

Urene emmer desuden af kærlighed til den amerikanske sport- og strandkultur, kollektionerne byder på et hav af varianter i alt fra de karakteristiske nato-remme, læderremme, mesh eller stållænker. På alle urerne indentificeres Tommy Hilfiger brandet med et lille logoflag på urskiven.

Målet med urene har fra starten været, at designe ure af top kvalitet til fornuftige priser. Og du kan altså finde både de helt minimalistiske, de elegante, dem til hverdag eller de mere sporty ure hos Tommy Hilfiger.

Modehusets navn anses i dag som garanti for god kvalitet, og netop høj kvalitet og enormt fokus på design har givet Tommy Hilfiger en markant plads på markedet. 

DirUr.dk er autoriseret forhandler af designerure fra Tommy Hilfiger. Du finder altid et bredt udvalg, hvor vi er lagerførende på samtlige Tommy Hilfiger ure.

Hos Ditur.dk kan du købe Tommy Hilfiger ure med dag-til-dag levering, prisgaranti og 99 dages returret.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr445
    kr1695
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Urkassens farve
Urskivens farve
Remmens farve
Rem
Urkasse materiale
Type ur
Smykkemateriale
Smykkefarve
Armbåndstørrelse
Type smykke
Gavesæt inklusiv

Kategorier(3)

54 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

2