OUTLET TILBUD - SHOP HER!  

Urbokse

Hos DitUr.dk finder du Danmarks største udvalg af urbokse og urkasser i både træ, læder og carbon. Derudover tilbyder vi også opbevaringsmuligheder af ure i watchwinders, t-holdere, urbakker og meget mere. En urboks eller urkasse er den perfekte måde at opbevare dine ure på en forsvarlig og super flot måde. I denne kategori finder du alle vores nyeste urbokse, hvor du kan opbevare dine ure. 

Med en urboks fra DitUr.dk er du garanteret sikker og stilfuld opbevaring af dine ure. Så undgår du dumme ridser, der kan opstå på natbordet eller hvor du lægger dit ur, når du ikke har det på. Vores urbokse fås med plads helt op til over 24 ure, så du trygt kan samle på dem alle.

Filtrering

Pris
Farve
Materiale
Størrelse

16 produkter

16 produkter

DitUr.dk har Danmarks bedste priser på urbokse

Hos DitUr.dk finder du Danmarks billigste og bedste priser på urkasser og urbokse.

Du kan trygt opbevare dine ure i en urboks. En urboks er perfekt til at opbevare dine ure på en elegant, flot og ikke mindst sikker måde – uanset om der er tale om et ur fra Seiko, Casio, Citizen eller et helt fjerde brand. Ved at opbevare dine ure i urbokse undgår du, at dine dyrebare ure ligger i skuffen eller på natbordet, hvor de let får ridser og snavs på sig. Med en urboks holder du altså uret i samme stand, som da du købte det.

Hvis du opbevarer dit ur i en urboks, så fremviser du også uret på en yderst elegant måde. Det ser både flot og lækkert ud, og så kan du trygt præsentere uret for kæresten, familie og venner.

Med et glas-display, som du finder i langt de fleste urbokse og urkasser, kan du altid nyde synet af dine ure. Du beskytter dit ur ved at holde støv og snavs ude, og uret bevarer sin topkvalitet. Det forbliver, som da du købte det hos os. Du kan søge i vores udvalg af urbokse i læder, carbon eller træ lige her.

Hos os finder du et stort udvalg af urkasser og urbokse til Danmarks bedste priser.

Hos DitUr.dk finder du Danmarks billigste og bedste priser på urkasser og urbokse. Vi holder løbende øje med vores konkurrenter, så du hos os altid finder den bedste pris på markedet.

Når du præsenterer uret for dine nærmeste, kan du trygt vise det frem i en urboks. Et ur i topkvalitet behøver ikke sidde på håndleddet for at se lækkert ud, og med en urboks fra DitUr.dk kan du fremvise uret med god samvittighed.

Med et glas-display, som du finder i langt de fleste urbokse og urkasser, kan du nyde at se på dine ure. Samtidig beskytter du dit ur ved at holde støv og snavs ude, og uret bevarer sin topkvalitet i mange år. Du undgår ridser og andre irriterende småskader med en urboks. Du kan søge i vores udvalg af urbokse i læder, carbon eller træ lige her.

Når du køber urbokse hos DitUr.dk, garanterer vi dig, at kvaliteten er i top. Vi garanterer, at du får leveret en urboks til dit herre- eller dameur, som du vil få glæde af i mange år fremover. Skulle du mod forventning opleve problemer med din nye urboks, kan du benytte dig af din reklamationsret på 2 år.

1

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på