925 sterling sølv

Her finder du alle vores smykker til mænd i 925 sterling sølv, som er det mest almene ædelmetal der bruges til smykker. 

925 sterling sølv

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr125
    kr2195
Brand
Materiale
Farve
Længde
Ringstørrelse
Type smykke

29 produkter

Herre smykker udført i 925 sterling sølv

Smykker i 925 sterlingsølv har et stempel som det mest almene ædelmetal, der bruges til produktion af kvalitetssmykker. Sterlingsølv er populært til smykker, da sølvet er blødere end andre typer ædelmetaller, som gør det smidigt og formbart.

Stort udvalg af sølvsmykker til mænd

Hos Ditur har vi et stort udvalg af flotte og maskuline sølvsmykker til mænd. Her finder du både fingerringe, øreringe, armbånd og halskæder, som byder på noget til en hver smag og som står til skarpe priser.   
Vi har herresmykker der passer til forskellige lejligheder og outfits. Du finder blandt andet sølvfingerringe, hvor der er tilført en rød, grøn, brun eller sort sten. Ringene kan bæres alene eller kombineres med andre ringe. 

Derudover har vi et bredt udvalg af halskæder til mænd. Prøv for eksempel at se vores populære sølvhalskæde fra danske Dissing: https://www.ditur.dk/dissing-jewelry-panzer-necklace-solv-di004. Du kan også tjekke vores andre stilfulde brands ud som Alexander Lynggaard, BOSS, Cuff Copenhagen, Emporio Armani, IX Studios og Tommy Hilfiger.    
Vores sortiment bliver løbende opdateret, så vi hele tiden har de herresmykker der trender.

Plejning, rens og rengøring af sølvsmykker  

Et sølvsmykke kan kræve at det af og til skal renses, dette hjælper med at bevare smykkets glans.  
Overfladen på dit sølvsmykke, kan med tiden få en knap så pæn og plettet overflade. Dette skyldes at sølvsmykker oxiderer en smule. Det kan du dog simpelt rette op på, ved at benytte en ren og blød klud.  
Hvis dit sølvsmykke er meget snavset, kan du i stedet lægge smykket i varmt vand. Her tilsætter du en smule mildt opvaskemiddel, hvortil du forsigtigt renser smykket med en blød børste. Til sidst tørrer du dit sterlingsølvsmykke med en blød klud.

Fordele ved at købe herresmykker ved Ditur

Når du køber herresmykker hos Ditur, medfølger der en lang række fordele. Hos os har vi prisgaranti, 99 dages returret, og 2 års garanti. Derudover sørger vi for hurtig levering, så du ikke skal vente for længe på dine nye sølvsmykker.   
Vi stræber efter at give den bedste købsoplevelse, og det fortæller vores nuværende kunder, at de kan mærke. Det er derfor vi har så mange femstjernede anmeldelser på Trustpilot https://dk.trustpilot.com/review/ditur.dk.   
Hvis du har brug for hjælp, kan du altid kontakte Diturs kundeservice på e-mail: [email protected]. 

1