💥 Gør et kup til Januarudsalg! Klik her 👈

IX Studios - Næste Generations Håndværk

IX Studios blev grundlagt i København af designer Louise Mygind Andersen. Vi laver kvalitets smykker i guld og sølv, som du kan bære med stil. IX Studios betyder dansk håndværk med en massiv attitude.

Brandet er inspireret af X - en ikonisk gengivelse af krydsfeltet mellem moderne kultur, traditionelt håndværk og bæredygtigt forbrug.

Kollektioner(5)

62 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

IX Studios smykker til mænd

IX Studios er et dansk smykkebrand, som er vokset ud af en fascination af det danske kongehus. Brandet blev etableret af designer, Louise Mygind Andersen, med en mission om dansk kvalitetshåndværk med masser attitude. Brandet startede med en fascination af det danske kongehus og indebærer danske designer smykker & accessories som henter inspiration fra det danske monarki og dermed Danmarkshistorien. 

IX Studios har et designunivers, der udspringer af skandinaviske rødder, men er krydret med en international tilgang til trends og design. Der tages udgangspunkt i dansk kvalitet, hvorfor alle smykker er håndlavede. Brandet og designet kombinerer fortidens historiske perioder, undergrunden og de nyeste trends, hvilket kommer til udtryk i elegante og massive smykker. Størstedelen af IX Studios' smykker er unisex, hvorfor de fleste smykker bæres af både mænd og kvinder.

IX Studios bruger kun materialer af ypperste niveau, og går derfor ikke på kompromis med kvaliteten. Alle smykker er lavet i 925 Sterling sølv, samt 14 og 22 karat guldbelægning. Alle sten har en unik historie og er nøje udvalgt, så alle natursten har et unikt look.

Ditur er autoriseret forhandler af IX Studios. Dermed får du hos Ditur 99 dages fuld returret, 1 dags levering og prisgaranti, når du shopper smykker fra IX Studios.

2