Batterier

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr10
    kr59
Brand
Materiale
Tilbehør

25 produkter

Batterier til ure

Vi tilbyder et af de største udvalg på batterier til alle typer ure, så du altid kan sørge for at dine favoritter kører helt som de skal.

Hvis du har et batteridrevet ur bedre kendt som et ur med kvarts eller quartz urværk, så vil der selvfølgelig komme et tidspunkt, hvor batteriet i uret dør, og skal udskfites. Dette kan både være en dyr og irriterende proces, at få lavet ved din lokale ur værksted. For at undgå dette, så kan du selv skifte dit batteri på uret. Hos Ditur har vi et stort udvalg af batterier til ure, og derfor kan du altid finde det helt rigtige batteri, som passer til dit ur. Hvis du er i tvivl omkring hvilken type batteri, som dit ur bruger, så kan du altid kontakte vores kundeservice. Vi har dog også en batteripakke, som inkluderer 27 stk. batterier i 9 forskellige typer, hvor du helt sikkert har den rigtige model.

Guide til udskiftning af batteri på ure

Vil du selv skifte batteriet på dit ur, men er du ikke sikker på hvordan du skal gøre det? Det er intet problem, fordi det kan vi selvfølgelig hjælpe dig med. Hos Ditur har vi lavet en guide til af udskifte batteriet på dit ur, så du nemt og hurtigt kan få dit ur til at køre igen. At skifte batteriet på dit kvartsur kan både være nemt og svært alt efter hvilken type ur det er. Nogle ure har en bagkasse med skruer på, hvilket er nemme at åbne. Hvis dit ur har en skrue bagkasse eller tryk bagkasse, så vil processen dog være lidt sværere, men det er stadig muligt for dig at skfite batteriet selv, hvis du har det rigtige værktøj.

Værktøj til skiftning af batteri til ure

Når du skal skifte batteri på dit ur, så skal du muligvis bruge noget ekstra værktøj til at åbne bagkassen på uret, så du kan komme ind til batteriet. Det er dog ikke et problem, da vi hos Ditur har et stort udvalg af værktøj til ure, så du nemt og hurtigt kan få dit ur til at køre igen. Hvis uret har en bagkasse, som er trykket på, så skal du bruge en bagkasse åbner, for at komme ind til uret. Der er dog mange der råder til at benytte en kniv eller skruetrækker til at åbne bagkassen, men det vil vi hos Ditur stærkt fraråde, da det kan give nogle virkelig grimme og irriternde ridser på uret.

Ved et ur med en bagkasse der skal trykkes på, så kan det ofte klares ved hjælp af håndkræft, men nogle ure er lidt sværere at presse på, og derfor kan det være nødvendigt at købe noget ekstra værktøj. Vi har dette værktøj til lukning af bagkassen, som ikke fylder specielt meget, og er yderst funktionelt, som du kunne få meget glæde af når du skal lukke bagkassen på dit ur.

Nu begynder det nok at lyde lidt kompliceret at skifte batteriet på dit ur, men det er faktisk ikke tilfællet. Hvis du blot følger vores guide, så kan du hurtigt lære at skfite det, og derfor slipper du for, at tage til urmageren hver gang, du skal have skiftet batteriet på dit kvarts ur.

Prisgaranti og dag til dag-levering på batterier til ure hos Ditur

Hos Ditur.dk finder du prisgaranti på allle vores batterier til ure. Det betyder, hvis du finder det samme batteri til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores batterier til ure? Eller har du brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Du kan også finde os på Facebook.

1