Urbokse

Her finder du alle tænkelig opbevaringsløsninger til dine ure - alt fra urbokse til watch winders og watch rolls!

Urbokse

Produkter

Filtrering

Pris
 1. kr199
  kr805495
Brand
Materiale
Farve
Urboks plads
Antal ure inkluderet
Type opbevaring

Kategorier(4)

202 produkter

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Urbokse  - find din nye urboks hos Ditur

Hos Ditur har vi gjort os umage med at have et stort udvalg inden for urbokse og urkasser. Vi har som udgangspunkt fire overordnede kategorier af urbokse/-kasser:

 • Watch winders
 • T-Bars/watch stand
 • Almindelige kasser
 • Watch displays

Du kan derfor let finde en opbevaringsmulighed, der passer til dine behov – hvor mange ure, du ejer; om du skal rejse med kassen og hvordan du vil have dem til at stå fremme. Uanset hvad har vi en urboks eller -kasse, der fremviser dine ure på den måde, de fortjener. Vi har også et stort udvalg af smykkeskrin, hvis du skulle være interesseret i smykkeopbevaring.


Hvorfor har du brug for en urboks / urkasse?

De fleste af os ligger vores ure på natbordet eller i tøjskabet, når vi tager vores ur af. Det bliver sjældent et problem, hvis uret har sin faste plads – og du er forsigtig, når du tager det af og på.

Men det er desværre også let at ridse uret, hvis det hurtigt skal flyttes eller falder på gulvet. Med en urkasse får du et sted, hvor du kan fremvise din ure og undgå ridser og uheld. Ligegyldigt om det er ure fra Daniel WellingtonTommy HilfigerSeikoJaguarHugo BossArmaniCasio, eller Tissot.


Stilfuld opbevaring af dine ure

Om du har et eller flere ure spiller ingen rolle, der skal stadig passes på dem. Vi har derfor også udvalgt vores sortiment med omhu. Som sagt har vi fire overordnede kategorier:

 1. En watch stands har plads til, at to ure hænger/bliver fremvist på samme tid. Selve holderen er i læder, og bunden er i marmor. Det giver et eksklusivt udtryk, som sammen med dit ur bliver en dekoration i sig selv.
 2. En watch winder er til dig der har et eller flere mekaniske ure. En watch winder roterer urene lydløst. Du skal derfor ikke bekymre dig om, at uret går i stå, hvis du ikke bruger det flere dage i træk. Vores watch windere har plads til op til fire ure af gangen. De kører med intervaller af 2 minutters rotation efterfulgt af 6 minutters pause. Der skiftes automatisk rotationsretning efter hver pause.

 3. Et Urbakker er den tredje opbevaringsmulighed, vi tilbyder. Denne løsning er oplagt, hvis du har flere ure, du gerne vil have stående fremme, men ønsker noget andet end en urboks. Et watch display består som udgangspunkt af to moduler, men der kan købes flere til, hvis det ønskes. Dine ure fremvises på en elegant måde – præcis som hos professionelle urforhandlere. 

 4. Den fjerde mulighed er de klassiske urbokse. De kan fås i forskellige materialer, farver og med plads fra to til 20 ure. En urkasse er nem at rejse rundt med, da de fleste har monteret låg. Har du flere forskellige urremme, kan de også opbevares i urkassen, sammen med resten af dine ure.


Sikker opbevaring af dine ure

Med en urboks fra Ditur er du garanteret sikker og stilfuld opbevaring af dine ure. Så undgår du dumme ridser, der kan opstå på natbordet eller hvor du lægger dit ur, når du ikke har det på. Vores urbokse fås med plads helt op til over 24 ure, så du trygt kan samle på dem alle.

Find din nye urboks til en god pris

Hos Ditur går vi op i at sælge vores opbevaringsløsninger til ure til gode priser. Vi er konkurrencedygtige og vil gerne være med til at gøre flotte ure og urbokse til noget, alle kan få glæde af. 

Derfor vil du ofte finde urbokse på tilbud, som er af høj kvalitet og flot design.

Hos Ditur bestræber vi os på, at vores kunder bliver tilbudt de stærkeste priser på markedet. Derudover er vores kundeservice samt kundetilfredshed i top

Vi går efter at have de bedste priser, men skulle du mod forventning finde et ur til en billigere pris, enten i en fysisk dansk detailbutik eller på en dansk webshop, skal du blot kontakte os.

6