TYVSTART - KØB JULEGAVERNE FØR DET ER FOR SENT 

Urbokse til 6 ure

I denne kategori finder du vores urbokse, som kan opbevare op til 6 ure. En urboks er ideel til opbevaring af dine ure, men den er også god til at fremvise dem. Hos Ditur.dk tilbyder vi altid prisgaranti og dag-til-dag levering.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr349
    kr1495
Opbevaringsmateriale
Opbevaringsfarve
Urboks med plads til

11 produkter

Urbokse til 6 ure

Den moderne gentleman har flere forskellige ure, så han har et ur, som passer til enhver lejlighed. Det er derfor vigtigt at have et godt sted at opbevare sine ure. Til dette formål er en urboks perfekt, ikke blot til opbevaring, men også til at fremvise dine ure.

Hos Ditur.dk kan du købe urbokse i forskellige formater og størrelser. Vi har urbokse i rød og sort træ, samt læder. I denne kategori finder du vores urbokse til 6 ure. 

Leder du efter et ur til din urboks, så klik ind på herreure. Her finder du Danmarks bedste udvalg af herreure, så der vil helt sikkert være ét, der falder i din smag. 

Køb dit ur til den bedste pris

Det er altid muligt at lave en god handel hos Ditur.dk. Vi tilbyder nemlig prisgaranti på alle vores ure. Dette betyder, at vi jævnligt tjekker konkurrerende butikker og webshops, for at sørge for, at vi altid er de billigste på markedet. Gennem vores dag-til-dag levering og fremragende rating på Trustpilot bestræber vi os også på, at du altid får en god oplevelse, når du køber et nyt ur. 

1