Smartwatch remme

Vi har et stort udvalg af flotte og behagelige urremme, som passer til Apple watches. 

Smartwatch remme

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr149
    kr695
Brand
Farve på rem
Rem
Rembredde
Tilbehør

16 produkter

Urremme til smartwatches 

Hos Ditur har vi et kæmpe udvalg af flotte og moderigtige urremme som passer til diverse udgaver af smartwatches. Urremmene til smartwaches i vores sortiment kommer i både lænke og læder, hvilket gør det muligt for dig selv at vælge hvilken type urrem du vælger. Fordelen ved at købe en ekstra urrem til dit smartwatch er, at det kan bruges til andet end sportsbrug. De fleste smartwatches kommer udelukkende med en meget sporty silikonerem, som passer godt til urets motionsmæssige formål. Men mange vil også gerne kunne benytte sit smartwatch på arbejde og til fest og stadig have et mere stilfuldt look. hvilket en læder eller lænkerem kan hjælpe med. Urremmene er også virkelig nemme at skifte, så du hurtigt kan tage en beslutning omkring hvilken rem som du vil have på ved et given tidspunkt.

Urremme som passer til Apple watch

Vores store udvalg af urremme til smartwatches passer til det virkelig populære Apple watch. Det eneste som du skal være opmærksom på, når du vælger hvilken urrem, som du ønsker er hvilken model Apple watch som du har. De forskellige Apple watch modeller har ikke de samme mål i bredde og derfor skal du være sikker på hvilken urrem, som passer til dit Apple Watch. Dette kan du gøre ved at finde din model Apple watch på nettet, og tjekke hvad bredden er på det, eller ved selv at måle bredden på det. Når du har fundet ud af bredden på dit smartwatch, så skal du bare vælge den rem, som passer dertil. Vi skriver hvilken bredde vores urremme til smartwatches har i produktbeskrivelsen.

Smartwatch og Apple watch urremme til billige priser 

Hos Ditur har vi et stort udvalg af urremme til smartwatches og Apple watches til virkelig stærke priser. En smart urrem til dit smartwatch behøver ikke koste en formue, og det gør de i den grad heller ikke hos os. Vi producerer selv et stort udvalg af urremme til Apple watches og smartwatches for at sikre nogle virkelig stærke priser til vores kunder. Derudover gør vores egenproduktion også, så vi kan holde en virkelig god kvalitet på remmene, og holde det til de måske skarpeste priser på hele markedet.

Prisgaranti og dag til dag-levering på urremme til smartwatches

Leder du efter en specifik smartwatch urrem? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores urremme. Det betyder, hvis du finder den samme urrem til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores urrremme? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

99 dages returret og minimum 2 års garanti på alle urremme til smartwatches og Applewatches

Hos Ditur så elsker vi glade kunder, og derfor tilbyder vi 99 dages fri returret. Dette betyder at hvis du køber urremmen og ikke er tilfreds, så kan du altid sende urremmen tilbage, så du får lige netop den urrem som du ønsker. Derudover har vi minimum 2 års garanti på alle vores urremme. Af den grund kan du være sikker på at din urrem har en lang levetid. Garantien på urremmen varierer alt efter, hvilket brand og hvilken model urrem, som du ønsker. Hvis du er i tvivl omkring hvor lang garanti der er på urremmen, så står det under produktbeskrivelsen på alle vores urremme.

1