💥 Gør et kup til Januarudsalg! Klik her 👈

Arne Jacobsen

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr695
    kr4295
Brand
Urværk
Urets materiale
Farve på ur
Vægurets diameter
Type ur

16 produkter

Arne Jacobsen vægure

Arne Jacobsens arkitektur vakte opsigt overalt og det magiske er, at det stadig forholder sig sådan. Klassisk design er karakteriseret ved at blive ved med at fascinere over tid – og uanset om du vælger et design fra 1939 eller 1971 er du garanteret et ur, der aldrig mister sin plads i tiden.

Vægure 

Arne Jacobsen designede urene til sine egne bygninger: Aarhus Rådhus, Rødovre Rådhus og Nationalbanken. I 1930'erne designede han Station væguret for Lauritz Knudsen. Alle urene er produceret ud fra Arne Jacobsens originale designs, som han har skabt i forbindelse med diverse projekter, som spænder over en lang, produktiv og helt unik karriere som arkitekt og designer.

Bordure 

Arne Jacobsen designede et hus for H.J. Hansen, som var direktør for Lauritz Knudsen. Hansen var så imponeret af Arne Jacobsen, at han opfordrede ham til at designe et ur til ham tilbage i 1930'erne. Uret blev præsenteres på Foraarsudstillingen Charlottenborg i 1939 og var Arne Jacobsens første industrielle designprodukt.
Bordurene er siden blevet opdateret med både alarm, snoozefunktion og lys, der udløses af en usynlig sensor på toppen af uret. Et lækkert, enkelt og klassisk vækkeur som pryder ethvert hjem.

1