Køkkenure

Her på siden finder du vores store udvalg af køkkenure til hjemmet. 

Køkkenure

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr89
    kr199
Brand
Urværk
Materiale
Farve
Type ur

8 produkter

Stort udvalg af køkkenure hos Ditur

Her kan du finde et stort udvalg af kvalitet køkkenure. Et køkkenur er virkelig smart til at håndtere de forskellige opgaver, som finder sted i dit køkken. Står du og skal stille uret til dine kartofler, æg eller lignende, så kan du nemt og hurtigt holde styr på det med disse køkkenure. Derudover består vores sortiment af køkkenure primært fra Diturs egen produktion, og derved kan du være sikker på, at der er blevet forhandlet produkter af virkelig høj kvalitet til en af de laveste priser på markedet. For at sikre kvaliteten på vores egen produktion, så har Ditur selv stået for design- og produktionsprocessen, så du er sikret et godt produkt til en skarp pris.

Køb køkkenure hos Ditur

Køb køkkenure hos Ditur og nyd samtidig godt af vore mange fordele. Hvordan lyder prisgaranti, dag-til-dag levering, 99 dages returret og 2 års granti? Alt sammen er heldigvis noget du får helt automatisk, når du handler hos os.

Vi vægter nemlig den gode kundeoplevelse rigtig højt, og gør alt hvad vi kan, for at skabe den perfekte kundeoplevelse. Heldigvis giver over 40.000 mennesker på Trustpilot udtryk for, at de rigtig godt kan lide at handle hos os. 

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

Prisgaranti og dag til dag-levering på køkkenure

Leder du efter et specifikt køkkenure? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme køkkenur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores ure? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

99 dages returret og minimum 2 års garanti på alle køkkenure

Hos Ditur så elsker vi glade kunder, og derfor tilbyder vi 99 dages fri returret. Dette betyder at hvis du køber køkkenuret og ikke er tilfreds, så kan du altid sende køkkenuret tilbage, så du får lige netop det køkkenur som du ønsker. Derudover har vi minimum 2 års garanti på alle vores brands. Af den grund kan du være sikker på at dit køkkenur har en lang levetid. Garantien på uret variere alt efter, hvilket brand og hvilken model køkkenur, som du ønsker. Hvis du er i tvivl omkring hvor lang garanti der er på køkkenuret, så står det under produktbeskrivelsen på alle vores køkkenure.

1