P-skiver

Her på siden finder du vores udvalg af p-skiver til bilen. 

P-skiver

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr345
    kr445
Brand
Urværk
Materiale
Farve
Type ur

4 produkter

P-skiver hos Ditur

Hos Ditur kan du finde et bredt udvalg af diverse p-skiver til din bil. Der er intet værre end at komme tilbage til sin bil og finde en p-bøde i ruden, og derfor har vi samlet en stort udvalg af p-skiver, som er yderst funktionelle, så du kan undgå den dumme parkeringsbøde. Samtidig med at p-skiverne er virkelig funktionelle, så har de også et virkelig lækkert design, som kan være med til at pynte i enhver bilrude. 

Elektroniske p-skiver fra ParkOne

Hos Ditur har vi et kæmpe udvalg af elektronske p-skiver. Vi har et stort udvalg af kvalitets p-skiver fra det verdenskendte brand ParkOne, som er kendte for at lave yderst funktionelle p-skiver med lækre designs. ParkOne har ved de elektroniske p-skiver formået at kombinere høj funktionalitet og elegante designs, hvilket også har betydet, at der er blevet solgt over 3 millioner p-skiver fra brandet på verdensplan. Med en p-skive fra ParkOne, så kan du slippe for, at skulle betale den dumme p-bøde og undgå at tænke over at sætte p-skiven når du parkerer.

Prisgaranti og dag til dag-levering på p-skiver

Leder du efter en specifikt p-skive? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores p-skiver. Det betyder, hvis du finder det samme p-skive til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores p-skiver? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

99 dages returret og minimum 2 års garanti på alle p-skiver

Hos Ditur så elsker vi glade kunder, og derfor tilbyder vi 99 dages fri returret. Dette betyder at hvis du køber p-skliven og ikke er tilfreds, så kan du altid sende p-skiven tilbage, så du får lige netop den p-skive som du ønsker. Derudover har vi minimum 2 års garanti på alle vores brands. Af den grund kan du være sikker på at din p-skive har en lang levetid. Garantien på p-skiven varierer alt efter, hvilket brand og hvilken model p-skive, som du ønsker. Hvis du er i tvivl omkring hvor lang garanti der er på p-skiven, så står det under produktbeskrivelsen på alle vores p-skiver

1