Eyki

Eyki er efterhånden et af de mest etablerede brands i Danmark, som har ure i prisklassen 200-1000 kr. - hos Eyki får man kvalitet for et overkommeligt beløb. Her betaler man ikke for brand værdi, og således opnår du som kunde en god kvalitet for pengene. Du får naturligvis altid prisgaranti på vores ure. 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Eyki ure

Er du på udkig efter et nyt og moderne ur, så bør du stifte bekendtskab med Eyki. Eyki er en anerkendt urproducent, som har været på markedet siden 1999. Urproducenten har specialiseret sig i moderne kvalitetsure til priser, hvor alle kan være med.

Stilrene og billige ure i høj kvalitet

Det kan være svært at finde et stilrent ur i høj kvalitet, som samtidig er billigt, men det kan man ikke desto mindre med et Eyki ur. Der er tale om et stort internationalt brand, som bl.a. har fået stor succes på det danske marked. Eyki har fokus på at designe, udvikle og fremstille ure med unikke og elegante designs. Udvalget er stort, og det er efterhånden muligt at købe Eyki ure i alle farver og designs. Ydermere kan man vælge mellem henholdsvis ure med stål- eller læderrem. Takket være det store udvalg kan du med høj sandsynlighed finde et ur fra Eyki, som falder i din smag.

De mest populære Eyki ure

Ligesom det gør sig gældende for andre urmærker, så er der altid bestsellers. Vi fører et bredt udvalg af Eyki ure og sælger de mest populære modeller til faste lave priser. Eyki Master Brown er en af de modeller, som har opnået størst popularitet på det danske marked. Det populære Eyki Master Brown ur er kendetegnet ved sine rødbrune kombinationer med brun læder og stål. Det er et billigt ur, som stil- og prismæssigt vil passe til de fleste danske mænd.

Vi bestræber os på at have det størst mulige udvalg af Eyki herreure, så der er noget for enhver smag. Derudover arbejder vi løbende på at udvide vores udvalg, så vi følger med tidens trends inden for ure. Udvalget af Eyki ure består bl.a. af mekaniske og kvarts ure samt sølv- og guldure, som passer til forskellige stilarter.

Du er sikret det billigste Eyki ur

Hos Ditur.dk nøjes vi ikke blot med at sælge billige ure. Vi bestræber os i stedet på at sælge de billigste Eyki ure på det danske marked. Når du handler ure fra Eyki hos Ditur.dk, får du altid den laveste pris. Vi yder nemlig prisgaranti på hele sortimentet, og vores Eyki ure er ikke nogen undtagelse. Såfremt du finder et billigere Eyki et andet sted, matcher vi prisen, så du ikke skal betale mere end højst nødvendigt for dit nye ur. Vi har presset priserne i bund, så du altid kan opnå en god handel, når du køber et nyt Eyki ur. Trods den lave pris, så kan du forvente, at Eyki urene er i højeste kvalitet og har en lang levetid. I forhold til udvikling og produktion er der intet, der bliver overladt til tilfældighederne. Produktionen tager udgangspunkt på i de bedste håndværkstraditioner, ligesom der udelukkende bliver anvendt materialer i høj kvalitet. Tilmed bruges der tid og ressourcer på at føre nøje kvalitetskontrol, før urene fragtes videre til forhandlerne.

Som altid har du naturligvis 2 års reklamationsret, uanset om du køber den dyreste eller billigste model. Skulle du opleve nogle problemer med dit Eyki ur fremover, bør du hurtigst muligt tage kontakt til os.
 
1

Vores kunder elsker os