Jaragar

Jaragar laver mekaniske ure til dig, der gerne vil fremhæve din maskulinitet. Jaragars design giver et råt look, som passer til stort set alle lejligheder. Alle vores Jaragar ure er mekaniske, hvilket betyder de fungerer helt uden batteri. Hos Ditur.dk får du altid prisgaranti og hurtig levering.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Jaragar

Hos Ditur.dk forhandler vi efterhånden rigtigt mange mærker, men Jaragar var faktisk det første mærke, vi begyndte at sælge på shoppen. Vi valgte at forhandle dette mærke, da vi fik øjnene op for deres enestående ure i høj kvalitet til skarpe priser.

Maskuline ure fra Jaragar

Du kan med fordel overveje et Jaragar ur, hvis du søger et ur, som kan fremhæve din maskuline side. Udvalget af Jaragar ure består både af guld ure, mekaniske ure og sorte ure. De fleste af urene er prydet med en masse elegante detaljer, som er med til at give urene et unikt look. Dermed kan du skabe din helt egen stil med et flot Jaragar ur om håndleddet. Der er tale om stålurkasser og læderremme, gummirem eller lænke. De mest populære ure fra Jaragar er udstyret med læderremme, som er både flotte og behagelige at have på. På trods at der er brugt dyre materialer i høj kvalitet, så er prisen meget lav. Det billigste Jaragar ur du kan finde koster nemlig kun 499 kr., mens det dyreste koster 649 kr. Uanset om du køber det billigste eller dyreste ur, så er du altså sikret en rigtig god pris. Vi kan garantere dig, at du ikke kan finde urene billigere hos andre forhandlere. Skulle du imod forventning finde et billigere ur, matcher vi prisen, da vi fører prisgaranti på alle vores produkter.

Skab opmærksomhed med et Jaragar ur

Med et Jaragar ur omkring håndleddet kan du skabe god opmærksomhed på din vej. Urene vil stilmæssigt passe til stort set alt slags tøj og kan derfor bruges til både skole og arbejde samt festlige lejligheder. Jaragar holder sig hovedsageligt til et klassisk og stilfuldt design, samtidig med at de kombinerer forskellige farver for at skabe det bedste look. Der bliver løbende lanceret nye ure fra Jaragar, og vi forsøger altid at fremskaffe nye modeller.

Mærket stammer fra et urdistrikt i Kina ved navn Gunzhou, hvor urene fortsat bliver produceret den dag i dag. Der er intet, der bliver overladt til tilfældighederne, når disse ure skal produceres. Der bliver brugt meget tid og ressourcer på hver enkelt proces, og der bliver altid foretaget kontroller af urene for at sikre den høje kvalitet.

Når du bestiller et Jaragar herreur., får du en gratis urboks med i din pakke. De fleste Jaragar ure måler 40-44 mm. i diameter, hvilket er ganske almindeligt for herreure.

Du kan forkæle dig selv med et Jaragar ur eller give et ur til en mand, som du holder ekstra meget af. Vi sørger altid for hurtig levering, når du køber et ur fra Jaragar eller en af vores mange andre brands. Vi sørger ligeledes for at have en stabil lagerbeholdning, så du højst sandsynligt kan finde det ønskede ur på lager.

Søger du et Jaragar ur, som vi ikke har på shoppen i øjeblikket, så skal du være velkommen til at kontakte os. Vi har oftest mulighed for at bestille det ønskede ur hjem, hvis du angiver, hvilket ur du søger. Du er altså sikret den laveste pris, hurtigste levering og bedste service, når du køber et Jaragar ur på nettet.

1

Vores kunder elsker os