Jiusko

Jiusko er et spændende internationalt brand. Jiuskos designere er trænet i Schweiz til at lave ure, som ikke blot er af høj kvalitet, men også er flotte og moderne. Urene kommer med Japansk urværk, ligesom Eyki, da de bliver produceret det samme sted. Vi tilbyder altid prisgaranti og dag-til-dag levering hos Ditur.dk. 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Juisko

ure til den moderigtige mand. Vi har forhandlet Juisko ure, siden de blev lanceret på det danske marked. Designeren og udvikleren bag Juisko herreure har stor fokus på høj kvalitet og flot design. Dermed kan man købe et moderigtigt herreur i høj kvalitet. Ligesom du kender fra Eyki, så bliver der udelukkende anvendt de bedste materialer til urene. Der er bl.a. anvendt japanske Miyota urværke, læderremme af kalveskind og brudsikkert safirglas.

Der er altså tale om de absolut bedste materialer

som i én helhed udgør ure i enestående kvalitet. En del af urene er testet med en vandtæthed på op til 100 meter. Dermed kan du uden problemer tage dit ur med i badet, i havet eller i poolen. Hvis du ønsker et vandtæt ur, så skal du gå efter serien Diver alle som vi forhandler her på shoppen. Denne model er designet og bygget til sport og dykning, da der er anvendt slidstærke og vandafvisende materialer. Serien er testet til et vandtryk på 10 ATM og har desuden en lang række relevante funktioner. Se her hvad 10 ATM betyder. Normalt betaler man en høj pris for et ur med safirglas. Det gør sig dog ikke gældende, hvis du køber et Juisko ur. Juisko er i dag kendt for at sælge nogle af de billigste safirglas ure på markedet. Urene findes i flere forskellige prisklasser, som går fra 699 kr. og op til 1495. Der er desuden både Juisko ure med og uden chronografer. I vores menu kan du sortere vores ure efter type, pris og rem.

Danmarks bedste pris på Juisko herreure

Juisko herreure ligger i forvejen i den lave prisende, men vi har banket prisen endnu længere ned. Vi ønsker nemlig at være den billigste forhandler af Juisko og fører derfor priser, der er lavere end vores konkurrenter. Finder du en billigere pris på et Juisko ur hos en anden forhandler, så kan vi henvise til vores prisgaranti. Med vores prisgaranti er du nemlig altid sikret den bedste pris på dit nye Juisko ur. I øjeblikket har vi et begrænset udvalg af Juisko ure, men vi forsøger løbende at udvide vores sortiment. Derudover sørger vi altid for at have faste lave priser og øvrige attraktive tilbud. Bestiller du dit nye ur i dag, så sørger vi for at levere det til dig inden for 1-2 hverdage. Er du ikke tilfreds med dit nye Juisko ur, så kan du benytte dig af din 14 dages returret. Ydermere har vi naturligvis 2 års reklamationsret samt kundeservice alle ugens dage. Vi håber, at du finder et Juisko ur, der falder i din smag.

1

Vores kunder elsker os