Obaku

Obaku er et dansk urmærke, der skaber flotte ure med luksuriøse detaljer til en pris, hvor alle kan være med. Obaku designer ure til både mænd og kvinder, hvor man kan se det danske design skinner flot igennem. Hos Ditur.dk tilbyder vi altid prisgaranti og hurtig levering.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Obaku

Obaku er et dansk urmærke, der skaber kvalitets ure med luksuriøse udtryk til en overkommelig pris. Urene bliver designet i Danmark, og kan fås til både mænd og kvinder. Navnet Obaku stammer fra den klassiske asiatiske Zen-filosofi, som opmuntrer til at leve i nuet, og sætte pris på de vigtigste ting i livet. Denne tanke kombineres med dansk design giver et flot og tidsløst design. 

Urene kommer med traditionelle kvarts-urværker, som kan fås med flere forskellige typer remme. Det er muligt at få læderremme, men også både almindelig lænke eller en flot mesh lænke. 

Prisgaranti

Hos Ditur.dk får du altid prisgaranti, hvilket medfører markedets bedste pris. Vi har ligeledes 99 dages returret, hurtig levering og en fremragende score på Trustpilot. 

1

Vores kunder elsker os