Omega

Omega er et af verdens mest velkendte og eksklusive urmærker, med oprindelse fra Schweiz. Enhver urentusiast har et ønske, om at eje et eksklusivt ur på et tidspunkt. Hos Ditur.dk vil vi gerne hjælpe med at opfylde dette ønske! Vi sælger derfor vintage Omega-ure. 

 

6 vare(r)
Omega Automatic Bumper black dial pink gold-20
13.995 kr
Omega Gold Plated Vintage jumbo-20
9.995 kr
 Omega 35mm Vintage Watch with Big small second-20
7.995 kr
Omega Seamaster Handaufzug Gray Dial-20
7.995 kr
36mm Vintage Oversize Jumbo Omega-20
6.995 kr
Vejl. Pris: 7.995 kr
Omega sort/guld-20
5.995 kr
Vejl. Pris: 6.995 kr
6 vare(r)

Omega

Omega er et schweizisk brand, der blev grundlagt tilbage i 1848. Omega er et af de mest eksklusive og populære brands i verden. Du ser blandt andet James Bond bære Omega ure i filmene om den engelske spion. Hos Ditur.dk har vi en passion for ure, hvorfor vi synes vores kunder også skal have muligheden for at købe et eksklusivt ure. 

Vi tilbyder brugte vintage ure fra dengang både fædre og bedstefædre købte deres første ur. Vi tilbyder også nyere brugte udgaver af Seamaster og Speedmaster. Urene bliver tjekket grundigt inden, så vi er sikre de ikke fejler noget. 

Danmarks bedste kundeservice

Selvom urene er brugte kommer de med 6-12 måneders garanti, da vi gerne vil gøre lidt ekstra for vores kunder. Hvis du har spørgsmål til vores eksklusive ure, skal du ikke tøve med at stille dem på mail, eller på vores online-chat. Hos Ditur.dk har vi en fremragende score på Trustpilot.