Omega

Omega er et af verdens mest velkendte og eksklusive urmærker, med oprindelse fra Schweiz. Enhver urentusiast har et ønske, om at eje et eksklusivt ur på et tidspunkt. Hos Ditur.dk vil vi gerne hjælpe med at opfylde dette ønske! Vi sælger derfor vintage Omega-ure. 

 

Filtrering

Pris
Køn
Mærke
Rem
Urskivens farve
Urkassens farve
Remmens farve
Kategori

4 produkter

4 produkter

Omega

Omega er et schweizisk brand, der blev grundlagt tilbage i 1848. Omega er et af de mest eksklusive og populære brands i verden. Du ser blandt andet James Bond bære Omega ure i filmene om den engelske spion. Hos Ditur.dk har vi en passion for ure, hvorfor vi synes vores kunder også skal have muligheden for at købe et eksklusivt ure. 

Vi tilbyder brugte vintage ure fra dengang både fædre og bedstefædre købte deres første ur. Vi tilbyder også nyere brugte udgaver af Seamaster og Speedmaster. Urene bliver tjekket grundigt inden, så vi er sikre de ikke fejler noget. 

Danmarks bedste kundeservice

Selvom urene er brugte kommer de med 6-12 måneders garanti, da vi gerne vil gøre lidt ekstra for vores kunder. Hvis du har spørgsmål til vores eksklusive ure, skal du ikke tøve med at stille dem på mail, eller på vores online-chat. Hos Ditur.dk har vi en fremragende score på Trustpilot.

1

Vores kunder elsker os