Triwa

Triwa er et svensk brand, der har taget det danske marked med storm. Triwa laver flotte ure i nordisk design til både mænd og kvinder. Drengene bag Triwa har et princip om, at de kun laver ure, som de selv vil gå med. Dette betyder at kvaliteten er i højsædet. Hos Ditur.dk får du altid prisgaranti på alle vores ure. 

 
 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

TRIWA

TRIWA (TRansforming the Industry Of Watches) er et populært urmærke, som har eksisteret siden 2007. Der er tale om et svensk urmærke, som blev grundlagt i Stockholm af 4 svenske venner. På relativt få år er TRIWA ure blevet et hit på det danske marked, ligesom urene også er populære i resten af Europa. TRIWA har fortsat hovedsæde i Stockholm i Sverige, hvor der konstant bliver arbejdet på at designe og udvikle nye og flotte ure til moderigtige forbrugere.

TRIWA herreure og dameure

Selvom TRIWA er mest kendt for deres maskuline herreure, så har de også et fornuftigt udvalg af dameure. TRIWA har en helt simpel, men klar filosofi som går ud på, at de kun producerer ure, som de selv vil gå med. Skal man producere ure, som man selv vil gå med, så er både design og kvalitet vigtigt. Derfor er moderigtige designs og høj kvalitet netop en af grundtankerne bag TRIWA’s ure.

Vi bestræber os på at have det største udvalg af TRIWA herre- og dameure. I øjeblikket kan du shoppe blandt 23 ure fra TRIWA, som er kendetegnet ved unikke designs og kvalitet udover det sædvanlige. Urene befinder sig i mellemprisklassen med priser fra 1195 kr. og op til 2495 kr. Dermed er det muligt at shoppe TRIWA ure til enhver smag og økonomi med vores store udvalg og faste lave priser.

Hos Ditur.dk er vi autoriseret forhandler af TRIWA ure. Vi fører det største udvalg og de billigste priser på ure fra TRIWA. De fleste af vores ure er produceret med økologiske læderremme og højkvalitets materialer. Du kan dermed købe et billigt kvalitetsur, hvor der er anvendt miljøvenlige materialer i høj kvalitet. Urværket er ligeledes i højeste kvalitet, da der er anvendt Miyota værker fra Japan.

Vi har et bredt sortiment af ure i forskellige farver og materialer. Flertallet af urene er med læderrem, men vi sælger også ure med NATO rem og lænke. På baggrund af det store udvalg af både herreure og dameure, skulle der dermed være en stor chance for, at du kan finde det helt rette ur. TRIWA’s design bærer præg af et tidsløst og moderigtigt look med unikke detaljer.

Prisgaranti på alle TRIWA ure

Ligesom det gør sig gældende fra alle vores øvrige ure, så har vi naturligvis også prisgaranti på vores TRIWA ure. Det er din sikkerhed for, at du får tilbudt den bedste pris og ikke betaler mere end højst nødvendigt for dit nye TRIWA ur. Kigger du i vores sortiment, vil du opdage, at vi har mange gode tilbud. Der er grundlag for at spare mange penge, hvis du handler TRIWA ure hos Ditur.dk.

Søger du et TRIWA ur, som ikke er en del af vores sortiment, så behøves du ikke opgive alt håb. Da vi er autoriseret forhandler af TRIWA ure, kan vi med høj sandsynlighed anskaffe det ønskede ur. Vi sidder klar på telefon og mail, hvis du har ønsker eller spørgsmål til et specifikt TRIWA ur.

Du får altid fri fragt, når du handler TRIWA ure. Derudover er der hurtig levering på 1-2 hverdage, 14 dages returret og naturligvis reklamerationsret på 2 år.
 
1

Vores kunder elsker os