Tsovet

Tsovet er et amerikansk mærke, der laver ure i høj kvalitet med fokus på et unikt design. Hos Tsovet fokuserer man meget på de små detaljer, som er med til at give det bedste udtryk. Det er ligeledes vigtigt at skabe ure, der representerer frihed til at rejse og udforske. Hos Ditur.dk får du altid prisgaranti og hurtig levering.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Tsovet

Alle Tsovet ure er designet i USA, men der er enten anvendt Schweiziske urværker eller Japanske Miyote urværker. Producenten er kendt for sine moderigtige og eksklusive herreure, som i dag forhandles i store dele af verden. Urene bliver i dag produceret i Californien, hvor der arbejdes fokuseret på at gøre hver enkelt detalje helt perfekt.

Eksklusive Tsovet herreure

Tsovet ure er for den moderigtige mand, som ikke vil gå på kompromis med noget. Urene er kendetegnet ved et klassisk, men samtidig moderigtigt og tidsløst design, som passer til enhver mand. Takket være det stilrene design vil det være muligt at bruge et ur fra Tsovet til både fritid, arbejde og festlige lejligheder. Der er fokus på innovative sammensætninger af de mest trendy farver og materialer. Ydermere er der fokus på at gøre urene så autentiske som muligt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Herreurene fra Tsovet koster fra 1195 kr. og op til 3500 kr. Sammenlignet med den høje kvalitet, så er det en pris i den lave ende. Du er altid sikret kvalitet for alle pengene, når du køber et Tsovet ur. Langt de fleste Tsovet ure er udstyret med læderrem, men det er også muligt at købe et ur med NATO rem. Når du skal finde det rette Tsovet ur, kan du først og fremmest sortere urene efter den laveste pris, den højeste popularitet eller de nyeste modeller. Derudover kan du vælge kun at få vist de ure, som ligger inden for dit budget.

Stilmæssigt er der stor forskel på Tsovet urene fra model til model. De fleste af urene har en diameter, som ligger på mellem 36-40 mm. Dermed kan langt de fleste mænd passe disse moderigtige ure.

5 års garanti på Tsovet ure

Når du køber et ur hos Ditur.dk, har du som minimum 2 års garanti. Dog skiller Tsovet sig ud fra de øvrige producenter ved at have en udvidet garanti på hele 5 år. Du får altså 5 års garanti på uret og livstidsgaranti på urværket. Det er muligt for Tsovet at tilbyde denne udvidede garantiperiode, fordi de udelukkende anvender materialer i enestående kvalitet. Det er et stort kvalitetsstempel at kunne tilbyde 5 års garanti, og det giver dig som kunde mulighed for at købe et ur, som du kan få glæde af i mange år. Oplever du nogle problemer med dit Tsovet herreur. inden for 5 år, har du altså ret til at få det repareret kvit og frit. Det kan altså godt betale sig at give lidt flere penge på et kvalitetsur, som man kan få glæde af i en lang årrække.

Udover 5 års garanti på selve uret får du naturligvis også prisgaranti. Ditur.dk har nemlig markedets laveste priser på Tsovet ure. Finder du urene billigere hos en anden dansk forhandler, matcher vi naturligvis prisen. Derudover har vi altid gode tilbud, som du kan benytte dig af.

Køber du dit Tsovet ur i dag, så sender vi det hurtigt og sikkert med Post Danmark, som har en kort leveringstid på 1-2 hverdage. I løbet af få dage kan du altså stå med dit nye Tsovet ur i hånden.

1

Vores kunder elsker os