SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Hot Shot Børneur 1047/7

Børneuret fra Hot Shot er i rustfrit stål med lilla lænke og en lilla urskive. Uret måler 32 mm i diameter, hvilket er en klassisk og populær størrelse til et barn. Derudover har uret mineral glas, som gør det meget modstandsdygtigt overfor ridser og samtidig er uret sikret vandtæthed til 100 meter!

Du kan se de andre børneure her

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
Hot Shot
Hot Shot udvikler og designer populære kvalitetsure til børn. Med et børneur fra Hot Shot får du et hårdført ur, der passer perfekt til en hverdag fyldt med leg og aktivitet. Samtidig giver urene mulighed for at lære klokken på sjov og nem vis.
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme, dykke og snorkle.

Hvis du laver professionelle dyk, anbefaler vi et ur, der kan klare mere end 10 ATM.
Specifikationer
Varenummer Hot Shot Børneur 1047/7
EAN 4894041907154
Køn Drengeure, Pigeure
Brand Hot Shot
Urværk Kvarts
Type Almindelige Ure
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Orange
Remmens farve Lyserød
Rem Lænke
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Mineralglas
Urets diameter 32 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Hot Shot Børneur 1047/7

På lager

44% rabat

Vejl. Pris: 445 kr

Specialpris 245 kr

Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på