Hugo Boss 1502419

På lager

5% rabat

Vejl. Pris: 1.995 kr

Specialpris 1.895 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Hugo Boss 1502419

Dette unikke Hugo Boss ur er designet i en spændende farvekombination. Her får du et godt mix af en klassisk urskive i hvid sammen med en flot læderrem i en speciel farve. Et meget feminint ur, der passer ekstraordinært godt til hverdagen. 

Hugo Boss
Hugo Boss, ofte kaldet Boss, er et tysk luksusbrand med hovedkvarter i Metzingen. Hugo Boss blev grundlagt i 1924 af Hugo Boss og producerede originalt hverdagstøj. Siden da har mærket været igennem kontroverser og konkurs, men har rejst sig som et globalt førende fashionbrand. Der et enormt fokus på detaljerne og materialernes høje kvalitet hos Hugo Boss. Designet er nytænkende og moderne, og det er tydeligt, at der sidder et stort designteam bag disse unikke og flotte herre- og dameure fra Hugo Boss.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Kvarts urværk
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for nøjagtig og konsistent tidtagning.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Læderrem
Uret har en rem af ægte læder i høj kvalitet. Læderremmen er one-size og passer derfor alle håndled.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer 1502419
EAN 7613272262354
Mærke Hugo Boss
Urværk Kvarts urværk
Rem Læderrem
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Hvid/Stål
Remmens farve Lilla
Garanti 2 års garanti
Datovisning Datovisning
Autoriseret Autoriseret forhandler
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas
Diameter 38 mm.
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os