SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Hugo Boss 1502500

Her får du et flot klassisk ur fra Hugo Boss, der passer til det meste. Uret kommer med en elegant urskive i en unik farvekombination, og en lænke i rustfrit stål af høj kvalitet. Vi anbefaler dette ur til kvinden, som ønsker et ur, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken design eller kvalitet.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
BOSS
Hugo Boss, kører to separate brands, hvoraf den ene hedder HUGO og den anden BOSS. Dette er BOSS brandet, som er et tysk luksusbrand med hovedkvarter i Metzingen. BOSS blev grundlagt i 1924 af Hugo Boss og producerede originalt hverdagstøj. Siden da har mærket været igennem kontroverser og konkurs, men har rejst sig som et globalt førende fashionbrand. Der et enormt fokus på detaljerne og materialernes høje kvalitet hos BOSS ure. Designet er nytænkende og moderne, og det er tydeligt, at der sidder et stort designteam bag disse unikke og flotte herre- og dameure.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet.
Specifikationer
Generelt
Varenummer Hugo Boss 1502500
EAN 7613272354417
Type ur Armbåndsur
Køn Dame
Brand BOSS
Movement
Urværk Kvarts
Design
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Guld
Remmens farve Stål
Rem Lænke, Two-Tone
Urkasse materiale Rustfrit stål
Størrelse
Urets diameter 36 mm.
Funktioner
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas

Hugo Boss 1502500

På lager kun 3 stk. tilbage!

36% rabat

Vejl. Pris: 2.195 kr

Specialpris 1.395 kr