SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Hugo Boss 1513779

Hugo Boss 1513779 har en flot stål lænke. Urkassen er ligeledes i stål. Urkskiven har datovisning og er i en sort farve. Uret er vandtæt til 5 ATM, hvilket svarer til 50 meter. Dette flotte Hugo Boss ur har et kvarts urværk og måler 43 mm. i diameter.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du altid 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
BOSS
Hugo Boss, kører to separate brands, hvoraf den ene hedder HUGO og den anden BOSS. Dette er BOSS brandet, som er et tysk luksusbrand med hovedkvarter i Metzingen. BOSS blev grundlagt i 1924 af Hugo Boss og producerede originalt hverdagstøj. Siden da har mærket været igennem kontroverser og konkurs, men har rejst sig som et globalt førende fashionbrand. Der et enormt fokus på detaljerne og materialernes høje kvalitet hos BOSS ure. Designet er nytænkende og moderne, og det er tydeligt, at der sidder et stort designteam bag disse unikke og flotte herre- og dameure.
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
5 ATM / 50 Meter
Uret er vandtæt til 50 meter (5 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv.

Vi anbefaler at man skal op på 10 ATM eller derover, hvis du gerne vil være i vand med uret på.
Specifikationer
Varenummer 1513779
EAN 7613272390361
Køn Herreure
Brand BOSS
Urets diameter 43 mm.
Tykkelse 9 mm.
Urskivens farve Blå
Urkassens farve Stål
Vandbeskyttelse 5 ATM / 50 Meter
Glas Mineralglas
Urværk Kvarts
Remmens farve Stål
Rem Lænke

Hugo Boss 1513779

På lager

13% rabat

Vejl. Pris: 2.995 kr

Specialpris 2.595 kr