SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Hugo Boss Armbånd 1580058M

Hugo Boss herrearmbånd med spænde i rustfrit stål. 

Vil du gerne løfte dit wrist-game til det næste niveau? Dette flotte armbånd er et must have i kombination med dit Hugo Boss ur. Vi er autoriseret forhandler af Hugo Boss og du kan købe dette flotte armbånd til Danmarks bedste pris. Størrelsen er en large one-size på 22,5 CM i diameter og det er 1,2 CM tykt. 

Skulle armbåndet ikke passe dig, er der hos Ditur.dk fuld returret i 99 dage.

De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du altid 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
BOSS
Hugo Boss, kører to separate brands, hvoraf den ene hedder HUGO og den anden BOSS. Dette er BOSS brandet, som er et tysk luksusbrand med hovedkvarter i Metzingen. BOSS blev grundlagt i 1924 af Hugo Boss og producerede originalt hverdagstøj. Siden da har mærket været igennem kontroverser og konkurs, men har rejst sig som et globalt førende fashionbrand. Der et enormt fokus på detaljerne og materialernes høje kvalitet hos BOSS ure. Designet er nytænkende og moderne, og det er tydeligt, at der sidder et stort designteam bag disse unikke og flotte herre- og dameure.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Omkreds på 20 cm
Armbåndet måler 20 cm i omkreds.
Specifikationer
Varenummer 1580058M
EAN 7613272397094
Køn Herre Accessories
Brand BOSS
Tykkelse 11 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Accessories/Smykker Armbånd
Materiale Læder
Farve Brun
Smykkestørrelse Armbånd Omkreds 20 cm

Hugo Boss Armbånd 1580058M

På lager kun 3 stk. tilbage!

16% rabat

Vejl. Pris: 895 kr

Specialpris 745 kr