OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Hugo Boss Armbånd 1580058M

På lager

16% rabat

Vejl. Pris: 895 kr

Specialpris 745 kr

Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Hugo Boss Armbånd 1580058M

Hugo Boss herrearmbånd med spænde i rustfrit stål. 

Vil du gerne løfte dit wrist-game til det næste niveau? Dette flotte armbånd er et must have i kombination med dit Hugo Boss ur. Vi er autoriseret forhandler af Hugo Boss og du kan købe dette flotte armbånd til Danmarks bedste pris. Størrelsen er en large one-size på 22,5 CM i diameter og det er 1,2 CM tykt. 

Skulle armbåndet ikke passe dig, er der hos Ditur.dk fuld returret i 99 dage.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Hugo Boss
Hugo Boss, ofte kaldet Boss, er et tysk luksusbrand med hovedkvarter i Metzingen. Hugo Boss blev grundlagt i 1924 af Hugo Boss og producerede originalt hverdagstøj. Siden da har mærket været igennem kontroverser og konkurs, men har rejst sig som et globalt førende fashionbrand. Der et enormt fokus på detaljerne og materialernes høje kvalitet hos Hugo Boss. Designet er nytænkende og moderne, og det er tydeligt, at der sidder et stort designteam bag disse unikke og flotte herre- og dameure fra Hugo Boss.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Armbånd Omkreds på 20 cm
Armbåndet er 20 cm i omkredsen og passer typisk på et almindeligt herrehåndled. Armbåndet kan også bæres af en kvinde.
Specifikationer
Varenummer 1580058M
EAN 7613272397094
Brand Hugo Boss
Tykkelse 11 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Armbånd
Materiale Læder
Farve Brun
Smykkestørrelse Armbånd Omkreds 20 cm

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på