LAST CHANCE SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Hugo Boss Blended Armbånd 1580150M

Flot herrearmbånd i et mix af 925 sterlingsølv og flettet sort læder. Armbåndet lukkes med en magnetlås, hvor der er indgraverert BOSS logoet, Str. M

  • Mål: Diameter 190 mm
  • Mål: Tykkelse 5 mm 
De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
BOSS
Hugo Boss, kører to separate brands, hvoraf den ene hedder HUGO og den anden BOSS. Dette er BOSS brandet, som er et tysk luksusbrand med hovedkvarter i Metzingen. BOSS blev grundlagt i 1924 af Hugo Boss og producerede originalt hverdagstøj. Siden da har mærket været igennem kontroverser og konkurs, men har rejst sig som et globalt førende fashionbrand. Der et enormt fokus på detaljerne og materialernes høje kvalitet hos BOSS ure. Designet er nytænkende og moderne, og det er tydeligt, at der sidder et stort designteam bag disse unikke og flotte herre- og dameure.
Specifikationer
Generelt
Varenummer 1580150M
EAN 7613272428682
Type smykke Armbånd
Køn Herre
Brand BOSS
Design
Smykkemateriale 925 Sterling sølv
Smykkefarve Sølv
Størrelse
Armbåndsstørrelse Omkreds 19 cm

Hugo Boss Blended Armbånd 1580150M

På lager

895 kr