OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Hugo Boss Jewels Armbånd 1580048L

På lager

8% rabat

Vejl. Pris: 595 kr

Specialpris 545 kr

Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Hugo Boss Jewels Armbånd 1580048L

Hugo Boss herrearmbånd med spænde i rustfrit stål

Vil du gerne løfte dit wrist-game til det næste niveau? Dette flotte armbånd er et must have i kombination med dit Hugo Boss ur. Vi er autoriseret forhandler af Hugo Boss og du kan købe dette flotte armbånd til Danmarks bedste pris. Størrelsen er en one-size på 21,5 CM i diameter og det er ca. 0,8 CM tykt. 

Skulle armbåndet ikke passe dig, er der hos Ditur.dk fuld returret i 99 dage.

Produktspecifikationer:

  • Omkreds på 22,5 CM
  • Bredde på 2x 3 mm.
  • Vægt på 18 gram
  • Remtype: Læder
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Hugo Boss
Hugo Boss, ofte kaldet Boss, er et tysk luksusbrand med hovedkvarter i Metzingen. Hugo Boss blev grundlagt i 1924 af Hugo Boss og producerede originalt hverdagstøj. Siden da har mærket været igennem kontroverser og konkurs, men har rejst sig som et globalt førende fashionbrand. Der et enormt fokus på detaljerne og materialernes høje kvalitet hos Hugo Boss. Designet er nytænkende og moderne, og det er tydeligt, at der sidder et stort designteam bag disse unikke og flotte herre- og dameure fra Hugo Boss.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer 1580048L
Brand Hugo Boss
Tykkelse 6 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Armbånd
Materiale Læder
Farve Brun

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på