SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Hugo Boss William 1513619

Her får du et afdæmpet og stilrent design fra Hugo Boss. Uret har en behagelig sort læderrem, og urskiven er ligeledes gennemført i sort med rosaguld markeringer, der bl.a. kommer til udtryk som moderne romertal. Et ur smart ud til enhver begivenhed. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
BOSS
Hugo Boss, kører to separate brands, hvoraf den ene hedder HUGO og den anden BOSS. Dette er BOSS brandet, som er et tysk luksusbrand med hovedkvarter i Metzingen. BOSS blev grundlagt i 1924 af Hugo Boss og producerede originalt hverdagstøj. Siden da har mærket været igennem kontroverser og konkurs, men har rejst sig som et globalt førende fashionbrand. Der et enormt fokus på detaljerne og materialernes høje kvalitet hos BOSS ure. Designet er nytænkende og moderne, og det er tydeligt, at der sidder et stort designteam bag disse unikke og flotte herre- og dameure.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Læderrem
En rem af ægte læder i høj kvalitet. Let og behagelig at have på over en længere periode.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet.
Specifikationer
Generelt
Varenummer 1513619
EAN 7613272292535
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand BOSS
Movement
Urværk Kvarts
Design
Urkassens farve Guld
Urskivens farve Grå
Remmens farve Grøn
Rem Læder
Urkasse materiale Rustfrit stål
Størrelse
Urets diameter 40 mm.
Tykkelse 8 mm.
Funktioner
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas
Datovisning Ja

Hugo Boss 1513619

Udgået - kommer ikke igen

46% rabat

Vejl. Pris: 2.595 kr

Specialpris 1.395 kr