SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Hugo Boss Dream 1540066

HUGO #DREAM er et dameur i enkelt design, der gerne vil påminde kvinden om at gå efter sine drømme. Som funklende stjerner på himlen glimter krystallerne på den unikke skive.

De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du altid 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
HUGO
HUGO er søstermærke til BOSS, som begge er øverst i HUGO BOSS-imperiet. HUGO blev oprettet i 1993 og fokusere på mere trendledede stykker.

HUGO producerer både dame og herreure med fokus på eksperthåndværk, HUGO signaturdetaljer og trendig finish.
Meshlænke
En meshlænke i høj kvalitet. De fleste meshlænker er nemme at tilpasse, så de passer lige netop dit håndled. Meshlænken føles behagelig om håndleddet og er samtidig yderst holdbar.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
40 gram
Produktet vejer 40 gram uden emballage
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Specifikationer
Varenummer 1540066
EAN 7613272418065
Køn Dameure
Brand HUGO
Urværk Kvarts
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Mønstret
Remmens farve Stål
Rem Meshlænke
Materiale Rustfrit stål
Bredde på rem 14 mm.
Gram 40 gram
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 6 mm.
Urets diameter 35 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Hugo Boss Dream 1540066

På lager

23% rabat

Vejl. Pris: 1.295 kr

Specialpris 995 kr

Modelserie