OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Nyhed

Izabel Camille Everyday Øreringe Forgyldt

På lager

425 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Izabel Camille Everyday Medium Øreringe Forgyldt

Guld øreringe fra Izabel Camille som krydser foroven. Øreringene er fremstillet i blankt guldbelagt sterlingsølv. Brug dem alene eller sammen med vores Add Ons vedhæng. EVERYDAY serien består af øreringe i 2 forskellinge størrelser med enten mat eller blank overflade.

  • Str.: 10 x 18 mm.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Izabel Camille
Danske Izabel Camille er et brand, der bygger på at skabe et eksklusivt og sofistikeret udtryk med plads til at udfolde sin personlighed. Smykkerne er udført i sterling sølv, 18 karat forgyldninger og med flotte sten. Smykkerne designes af indehaver Kamille, som har drevet virksomheden siden 2008.

Izabel Camille er lykkedes med at kombinere kvalitet og kreativitet, hvilket kan fuldende ethvert look.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
18 Karat Guldbelægning på 925 Sterling Sølv
Smykket er forgyldt med en 18 karat guldbelægning der er stemplet med et 750 stempel. Karat går fra 1-24, hvor 24 karat er rent guld. Smykket er af 925 sterling sølv forgyldt i 18 karat guld.
Specifikationer
Varenummer a1048gs
EAN 5710143063651
Køn Damesmykker
Brand Izabel Camille
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Øreringe
Materiale 18 Karat Guldbelægning
Farve Guld

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på