OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Izabel Camille Everyday Øreringe Sølv

På lager

425 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Izabel Camille Everyday Medium Øreringe Sølv

EVERYDAY Medium blankt sølv. Sølv øreringe fra Izabel Camille som krydser foroven. Øreringene er fremstillet i blankt hvidt sterlingsølv. Brug dem alene eller sammen med vores Add Ons vedhæng. EVERYDAY serien består af øreringe i flere forskellinge størrelser med enten mat eller blank overflade.

  • Str.: 10 x 18 mm.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Izabel Camille
Det danske Izabel Camille er et brand der bygger på at skabe et eksklusivt og sofistikeret udtryk med plads til at udfolde sin personlighed. Smykkerne er udført i sterling sølv, 18 karat forgyldninger og med flotte sten. Smykkerne designes af indehaver Kamille, som har drevet virksomheden siden 2008.

Izabel Camille bringer dig en kombination af kvalitet og kreativitet, som giver det sidste for at fuldende looket.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Rhodineret 925 Sterling Sølv
Rhodinering er en overfladebehandling, der giver metallet en hvid og blank overflade. Rhodinering anvendes derfor med smykker i sølv og hvidguld. Rhodinerede smykker er mere beskyttet mod iltning. Det gør et rhodineret smykke med modstandsdygtig overfor ridser og misfarvninger.
Specifikationer
Varenummer a1048sws
EAN 5710143063675
Brand Izabel Camille
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Øreringe
Materiale Rhodineret 925 Sterling sølv
Farve Sølv

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på