Jaguar Executive Diver Automatic J886/1

På lager

15% rabat

Vejl. Pris: 6.495 kr

Specialpris 5.495 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Jaguar Executive Diver Automatic J886/1

Dette ur er perfekt til manden, der gerne vil skille sig ud. Dette mekanisk automatiske ur har en stållænke og en flot blå urskive. Derudover er uret vandtæt ned til 200 meter, hvilket betyder, at det kan bruges som professionelt dykkerur. Glasset på dette ur er desuden safirglas, som er den stærkeste og mest modstandsdygtige type glas, man kan få. Med til uret følger en original og eksklusiv urkasse. 

Jaguar
Stiftet af den schweiziske urmager Peter Haas tilbage i 1938 har Jaguar rødder i et land med stolte urværkstraditioner. Haas nærede en dyb fascination for det sydamerikanske kattedyr, jaguaren, så han valgte at opkalde sin urmagerforretning efter dens navn. Haas så jaguaren som den perfekte kombination af styrke og elegance og valgte at designe sine ure med netop disse egenskaber for øje.

Jaguar formår at forene det funktionelle med et lækkert og stilfuldt design, hvor der er fokus på præcision helt ned i de schweiziske detaljer.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
Schweizisk mekanisk automatisk urværk
Urværket er Swiss Made automatisk urværk. Automatiske urværker fra Schweiz er de bedste i verden. Det er indiskutabelt. Køber man er ur med schweizisk urværk, er man sikker på, at kvaliteten er i top. Dette urværk er drevet af automatik og har derfor ikke et batteri.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme og snorkle.
Lænke
Uret er udstyret med en flot kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
316L Kirurgisk stål
Uret er udført i 316L kirurgisk rustfrit stål, som anses for at være den bedste kvalitet af stål til produktion af ure. Det er kendetegnet ved at være et ridsefast og hårdt materiale.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Gangreserve på 38 timer
Uret har en gangreserve på 38 timer
Swiss Made
Swiss Made ur er det bedste kvalitetsstempel, et ur kan have. Før en producent kan skrive “Swiss Made” i urskiven, så skal produktionen overholde meget stringente kvalitetskrav.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer Jaguar Executive Diver Automatic J886/1
EAN 8430622751233
Mærke Jaguar
Urværk Schweizisk mekanisk automatisk urværk
Rem Lænke
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Blå
Remmens farve Stål
Garanti 2 års garanti
Datovisning Datovisning
Autoriseret Autoriseret forhandler
Urtype Swiss Made
Materiale 316L Kirurgisk stål
Gangreserve 38 timer
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Safirglas
Diameter 44 mm.
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os