SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Jaguar Executive Diver Automatic J887/1

Dette ur er perfekt til manden, der gerne vil skille sig ud. Dette mekanisk automatiske ur har nemlig en two tone-lænke i guld og stål samt en flot blå urskive. Derudover er uret vandtæt ned til 200 meter, hvilket betyder, at det kan bruges som professionelt dykkerur. Glasset på dette ur er desuden safirglas, som er den stærkeste og mest modstandsdygtige type glas, man kan få. 

De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Jaguar
Stiftet af den schweiziske urmager Peter Haas tilbage i 1938 har Jaguar rødder i et land med stolte urværkstraditioner. Haas nærede en dyb fascination for det sydamerikanske kattedyr, jaguaren, så han valgte at opkalde sin urmagerforretning efter dens navn. Haas så jaguaren som den perfekte kombination af styrke og elegance og valgte at designe sine ure med netop disse egenskaber for øje.

Jaguar formår at forene det funktionelle med et lækkert og stilfuldt design, hvor der er fokus på præcision helt ned i de schweiziske detaljer.
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
316L Kirurgisk stål
Uret er udført i 316L kirurgisk rustfrit stål, som anses for at være den bedste kvalitet af stål til produktion af ure. Det er kendetegnet ved at være et ridsefast og hårdt materiale.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Mekanisk automatisk
Urværket er automatisk, hvilket betyder, at uret ikke har noget batteri, men i stedet er drevet af den energi, der opstår, når uret bæres på håndleddet. Med et automatisk urværk får du et langtidsholdbart ur, som urkendere sætter pris på.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Swiss Made
Et ur der defineres som "Swiss Made" er det bedste kvalitetsstempel, et ur kan have. Før en producent må skrive “Swiss Made” i urskiven, så skal produktionen overholde meget stringente kvalitetskrav og minimum 60% af produktionsomkostninger skal ligge i Schweiz.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
Skruekrone
En skruekrone kan skrues helt tæt på urkassen, hvilket betyder, at uret lukker af for vand ved høje tryk. Dette er f.eks. vigtigt, hvis man er på udkig efter et ur man kan dykke med.
20 ATM / 200 meter
Uret er vandtæt til 200 meter (20 ATM). Det betyder, at det kan bruges til alle former for vandaktiviteter - herunder flaskedykning.
Gangreserve på 48 timer
Uret har en gangreserve på 48 timer
Specifikationer
Varenummer Jaguar Executive Diver Automatic J887/1
EAN 8430622751301
Køn Herreure
Brand Jaguar
Urværk Mekanisk automatisk
Swiss Made Swiss Made
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Blå
Remmens farve Guld
Rem Lænke
Materiale 316L Kirurgisk stål
Datovisning Datovisning
Krone Skruekrone
Vandbeskyttelse 20 ATM / 200 meter
Glas Safirglas
Urets diameter 44 mm.
Gangreserve 48 timer
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Jaguar Executive Diver Automatic J887/1

På lager

15% rabat

Vejl. Pris: 6.995 kr

Specialpris 5.945 kr

Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på