OUTLET TILBUD - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Jaguar Executive Diver J864/3

Dette Jaguar ur har en guld lænke og urkasse. Urskiven er sort, men brydes af gyldne detaljer. Uret har safirglas, tre kronografer, datovisning og er vandtæt ned til 200 meter. Med til uret følger en original og eksklusiv urkasse. 

Jaguar
Stiftet af den schweiziske urmager Peter Haas tilbage i 1938 har Jaguar rødder i et land med stolte urværkstraditioner. Haas nærede en dyb fascination for det sydamerikanske kattedyr, jaguaren, så han valgte at opkalde sin urmagerforretning efter dens navn. Haas så jaguaren som den perfekte kombination af styrke og elegance og valgte at designe sine ure med netop disse egenskaber for øje.

Jaguar formår at forene det funktionelle med et lækkert og stilfuldt design, hvor der er fokus på præcision helt ned i de schweiziske detaljer.
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
Swiss Made
Swiss Made ur er det bedste kvalitetsstempel, et ur kan have. Før en producent kan skrive “Swiss Made” i urskiven, så skal produktionen overholde meget stringente kvalitetskrav.
Skruekrone
En skruekrone kan skrues helt tæt på urkassen, hvilket betyder, at uret lukker af for vand ved høje tryk. Dette er eksempelvist vigtigt, hvis man er på udkig efter et ur man kan dykke med.
20 ATM / 200 meter
Uret er vandtæt til 200 meter (20 ATM). Det betyder, at det kan bruges til alle former for vandaktiviteter - herunder flaskedykning.
Specifikationer
Varenummer Jaguar J864/3
EAN 8430622701214
Køn Herreure
Brand Jaguar
Urværk Kvarts
Type Swiss Made
Urkassens farve Guld
Urskivens farve Sort
Remmens farve Guld
Rem Lænke
Krone Skruekrone
Vandbeskyttelse 20 ATM / 200 meter
Glas Safirglas
Urets diameter 44 mm.

Jaguar J864/3

På lager

15% rabat

Vejl. Pris: 4.995 kr

Specialpris 4.245 kr

Modelserie
Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på