SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Special

Med et Special Edition ur får du en særudgave, hvor der er kræset ekstra meget for detaljerne. Ofte medfølger også lidt ekstra luksus i form af en speciel urboks og/eller en ekstra rem. Dette afhænger dog af den enkelte model.

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Jaguar Executive Diver Special Edition 2019 J875/1

Med dette ur får du et flot herreur udført i et komplet sort look. I denne speciel edition medfølger der en klassisk sort læderrem og et lænkeværktøj, der er specialdesignet til netop denne model. Urskiven er desuden udstyret med tre kronografer, der bl.a. viser og minutter og timer. Derudover er uret vandtæt ned til 200 meter, hvilket betyder, at det kan bruges som professionelt dykkerur.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Jaguar
Stiftet af den schweiziske urmager Peter Haas tilbage i 1938 har Jaguar rødder i et land med stolte urværkstraditioner. Haas nærede en dyb fascination for det sydamerikanske kattedyr, jaguaren, så han valgte at opkalde sin urmagerforretning efter dens navn. Haas så jaguaren som den perfekte kombination af styrke og elegance og valgte at designe sine ure med netop disse egenskaber for øje.

Jaguar formår at forene det funktionelle med et lækkert og stilfuldt design, hvor der er fokus på præcision helt ned i de schweiziske detaljer.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest langtidsholdbare glas, et ur kan have. Glasset er derfor meget modstandsdygtigt overfor ridser. Safirglas er den bedste beskyttelse, du kan vælge til dit ur.
20 ATM / 200 meter
Uret er vandtæt til 200 meter (20 ATM). Det betyder, at det kan bruges til alle former for vandaktiviteter - herunder flaskedykning.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Stopur
Uret er udstyret med stopursfunktion.
Swiss Made
Et ur der defineres som "Swiss Made" er det bedste kvalitetsstempel, et ur kan have. Før en producent må skrive “Swiss Made” i urskiven, så skal produktionen overholde meget stringente kvalitetskrav og minimum 60% af produktionsomkostninger skal ligge i Schweiz.
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Skruekrone
En skruekrone skal skrues helt tæt på urkassen, for at uret lukker af for vand ved høje tryk. Dette er f.eks. vigtigt, hvis man er på udkig efter et ur man kan dykke med.
316L Kirurgisk stål
Uret er udført i 316L kirurgisk rustfrit stål, som anses for at være den bedste kvalitet af stål til produktion af ure. Det er kendetegnet ved at være et ridsefast og hårdt materiale.
Specifikationer
Generelt
Varenummer Jaguar J875/1
EAN 8430622741180
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Jaguar
Movement
Urværk Kvarts
Design
Swiss Made Ja
Urkassens farve Sort
Urskivens farve Sort
Bezel farve Sort
Remmens farve Sort
Rem Lænke
Urkasse materiale 316L Kirurgisk stål
Størrelse
Urets diameter 44 mm.
Funktioner
Vandbeskyttelse 20 ATM / 200 meter
Glas Safirglas
Krone Skruekrone
Stopur ja
Datovisning Ja

Jaguar J875/1 Special Edition

På lager kun 2 stk. tilbage!

15% rabat

Vejl. Pris: 6.495 kr

Specialpris 5.495 kr

Modelserie