🎄SHOP DEN PERFEKTE JULEGAVE HOS DITUR 🎄

Hybrid

Dette ur er en kombination af et gammelt analog design blandet med moderne teknologi, som man ser i smartwatches. Du får derfor det bedste fra begge verdener, da du beholder det traditionelle udseende, men samtidig kan bruge uret til alle nutidige digitale opgaver, som at styre musikken eller tjekke din puls direkte fra uret. Hvilke features uret har afhænger dog af den enkelte model.

-16%

Jaguar Hybrid Diver J888/5

På lager

16% rabat

Vejl. Pris: 4.195 kr

Specialpris 3.495 kr

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
  • Anmeldelser
Produktbeskrivelse

Detaljer

Jaguar Hybrid Diver J888/5

Dette Jaguar Hybrid Diver ur er den perfekte kombination af et analog ur og et smartwatch! Urets flotte stållænke komplementerer dets dybe grønne urskive og sorte urkrans, som giver uret et meget unikt og eksklusivt look. Derudover er uret spækket med funktioner såsom skridttæller, automatisk tidszone indstilling og datovisning. Ved hjælp af trykknapper tilbyder uret kamera fjernkontrol, hjælp til at finde din telefon hvis den bliver væk samt musikstyring. Du har også mulighed for, ved hjælp af urets GPS, at sætte Geo-Tags, så du kan markere på et kort hvor du har været, perfekt hvis du finder et spot du bare må tilbage til! Alt sammen pakket ind i den populære DIVER med som har en diameter på 45mm, en robust urkasse, safirglas og en vandtæthed på 20 ATM.

For at få gang i uret skal du blot hente Jaguar Connected appen – det kan ikke blive meget lettere!

”Sport udenpå - Smart indeni

 Magien ligger i det indre med et unikt værk, der kan gøre mere end blot at vise tiden. Jaguar smelter essensen af et klassisk ur med den nyeste teknologi og top design sammen, så hver person kan vælge og nyde netop de funktioner, der er mest værdifulde for dem.

 A smarter watch - NOT a smartwatch”

De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Jaguar
Stiftet af den schweiziske urmager Peter Haas tilbage i 1938 har Jaguar rødder i et land med stolte urværkstraditioner. Haas nærede en dyb fascination for det sydamerikanske kattedyr, jaguaren, så han valgte at opkalde sin urmagerforretning efter dens navn. Haas så jaguaren som den perfekte kombination af styrke og elegance og valgte at designe sine ure med netop disse egenskaber for øje.

Jaguar formår at forene det funktionelle med et lækkert og stilfuldt design, hvor der er fokus på præcision helt ned i de schweiziske detaljer.
Brugsanvisning
Der medfølger enten en fysisk brugsanvisning eller den kan findes online. Brugsanvisningen er enten på dansk eller engelsk.
Hybrid
Urværket er hybrid, hvilket betyder, at det både indeholder elementer fra et moderne smartwatch og fra et analog kvartsurværk. Det betyder at man kan beholde nogle af de karistiske design træk fra almindelige ure samtidig med at du får en masse smarte funktioner, som du kan styre fra din smartphone. Du får altså det bedste fra to verdener kombineret i ét ur.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest langtidsholdbare glas, et ur kan have. Glasset er derfor meget modstandsdygtigt overfor ridser. Safirglas er den bedste beskyttelse, du kan vælge til dit ur.
20 ATM / 200 meter
Uret er vandtæt til 200 meter (20 ATM). Det betyder, at det kan bruges til alle former for vandaktiviteter - herunder flaskedykning.
Lænke
En flot kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses med et lænkeværktøj, som du kan tilkøbe. OBS. flexlænker kan IKKE tilpasses.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Stopur
Uret er udstyret med stopursfunktion.
Specifikationer
Generelt
Varenummer J888/5
EAN 8430622771712
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Jaguar
Movement
Urværk Hybrid
Design
Farve på urkasse Stål
Farve på urskive Grøn
Farve på bezel Sort
Farve på rem Stål
Remtype Lænke
Urkasse materiale Rustfrit stål
Størrelse
Urets diameter 46 mm
Rembredde 22 mm
Funktioner
Brugsanvisning På dansk/engelsk eller online
App Jaguar Connected
Vandbeskyttelse 20 ATM / 200 meter
Glas Safirglas
Type lås Foldelås
Stopur Ja
Datovisning Ja
Funktioner GMT (Dual Time Zone), GPS
Anmeldelser
Vær den første til at hjælpe andre. Del din mening om produktet

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.