Connected

Dette ur er en kombination af et gammelt analog design blandet med moderne teknologi, som man ser i smartwatches. Du får derfor det bedste fra begge verdener, da du beholder det traditionelle udseende, men samtidig kan bruge uret til alle nutidige digitale opgaver, som at styre musikken eller tjekke din puls direkte fra uret. Hvilke features uret har afhænger dog af den enkelte model.

Jaguar Hybrid Diver J889/1

25% rabat

Vejl. Pris: 4.495 kr

Specialpris 3.371 kr

På lager

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
  • Anmeldelser
Produktbeskrivelse

Detaljer

Jaguar Hybrid Diver J889/1

Dette Jaguar Hybrid Diver ur er den perfekte kombination af et analog ur og et smartwatch! Urets two-tone stållænke komplementerer dets blå urskive, som giver uret et meget markant og eksklusivt look. Derudover er uret spækket med funktioner såsom skridttæller, automatisk tidszone indstilling og datovisning. Ved hjælp af trykknapper tilbyder uret kamera fjernkontrol, hjælp til at finde din telefon hvis den bliver væk samt musikstyring. Du har også mulighed for, ved hjælp af urets GPS, at sætte Geo-Tags, så du kan markere på et kort hvor du har været, perfekt hvis du finder et spot du bare må tilbage til! Alt sammen pakket ind i den populære DIVER med som har en diameter på 45mm, en robust urkasse, safirglas og en vandtæthed på 20 ATM.

”Sport udenpå - Smart indeni

 Magien ligger i det indre med et unikt værk, der kan gøre mere end blot at vise tiden. Jaguar smelter essensen af et klassisk ur med den nyeste teknologi og top design sammen, så hver person kan vælge og nyde netop de funktioner, der er mest værdifulde for dem.

 A smarter watch - NOT a smartwatch”

Find hele udvalget af Jaguar Hybrid ure lige her

Download App
For at forbinde dette ur til din telefon skal du downloade appen Jaguar Connected i App Store eller Google Play. I denne app kan du finde den relevante opsætningsvejledning.
Jaguar
Stiftet af den schweiziske urmager Peter Haas tilbage i 1938 har Jaguar rødder i et land med stolte urværkstraditioner. Haas nærede en dyb fascination for det sydamerikanske kattedyr, jaguaren, så han valgte at opkalde sin urmagerforretning efter dens navn. Haas så jaguaren som den perfekte kombination af styrke og elegance og valgte at designe sine ure med netop disse egenskaber for øje.

Jaguar formår at forene det funktionelle med et lækkert og stilfuldt design, hvor der er fokus på præcision helt ned i de schweiziske detaljer.
De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Specifikationer
Generelt
Varenummer J889/1
EAN 8430622763113
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Jaguar Stiftet af den schweiziske urmager Peter Haas tilbage i 1938 har Jaguar rødder i et land med stolte urværkstraditioner. Haas nærede en dyb fascination for det sydamerikanske kattedyr, jaguaren, så han valgte at opkalde sin urmagerforretning efter dens navn. Haas så jaguaren som den perfekte kombination af styrke og elegance og valgte at designe sine ure med netop disse egenskaber for øje. Jaguar formår at forene det funktionelle med et lækkert og stilfuldt design, hvor der er fokus på præcision helt ned i de schweiziske detaljer.
Urværk
Urværk Hybrid Uret er hybrid hvilket betyder, at det både indeholder elementer fra et moderne smartwatch og fra et analog kvartsurværk. Det betyder at man kan beholde nogle af de karistiske designtræk fra almindelige ure samtidig med, at du får en masse smarte funktioner, som du kan styre fra din smartphone. Du får altså det bedste fra to verdener kombineret i ét ur.
Design
Farve på urkasse Stål
Farve på urskive Blå
Farve på urkrans Blå
Farve på rem Guld Stål
Rem Lænke En flot kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses med et lænkeværktøj, som du kan tilkøbe. OBS. flexlænker kan IKKE tilpasses. Two-tone En two-tone lænke giver uret et anderledes look. Med en two-tone lænke kombineres to stålfarver.
Urkasse materiale Rustfrit stål Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet.
Størrelse
Diameter 46 mm OBS! Ved halve eller kvarte diameterstørrelser runder vi op eller ned til nærmeste hele tal.
Tykkelse 13 mm
Rembredde 22 mm
Remlængde 23 cm
Egenskaber
Brugsanvisning På dansk/engelsk eller online Der medfølger enten en fysisk brugsanvisning eller den kan findes online. Brugsanvisningen er enten på dansk eller engelsk.
App Jaguar Connected For at forbinde dette ur til din telefon skal du downloade appen Jaguar Connected i App Store eller Google Play. I denne app kan du finde den relevante opsætningsvejledning.
Vandbeskyttelse 20 ATM / 200 m Uret er vandtæt til 200 meter (20 ATM). Det betyder, at det kan bruges til alle former for vandaktiviteter - herunder flaskedykning.
Glas Safirglas Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest langtidsholdbare glas, et ur kan have. Glasset er derfor meget modstandsdygtigt overfor ridser. Safirglas er den bedste beskyttelse, du kan vælge til dit ur.
Type lås Foldelås
Lumen Ja
Funktioner Aktivitetsfunktioner Urets aktivitetsfunktioner indebærer bl.a. skridttæller, distance og intensitetsminutter. Datovisning GMT (To tidszoner) GMT står for Greenwich Mean Time. Denne funktion gør, at et ur kan indstilles til at vise to tidszoner på samme tid. GPS GPS er en forkortelse af Global Positioning System. GPS er et navigationssystem, som er baseret på satelitter. Kronografer Kronografer er de runde cirkler inde i urskiven og har forskellige funktioner som sekunder, minutter, ugedage mv. Smartfunktioner Med smartfunktioner har du mulighed for bl.a. at få notifikationer om beskeder og opkald. Stopur Tachymeter Dette ur har en tachymeter-krans der bl.a. kan beregne hastigheder baseret på rejsetid.
Anmeldelser

Andre kunders anmeldelse af produktet

Det spiller bare !
Hold nu op et lækkert ur ! Super god vægt i uret, fyldigt og maskulint ! Plus så får man de fede funktioner af hybrid delen ! Bruger den ofte til at styre musikken og Tjekke temperaturen ude før lillemanden skal i barnevognen 👌 virkelig et konge køb!
Patrick Thorup - 30. jun. 2022
Anmeldelsen er oprindeligt lavet på Hybrid Diver J888/6
Fantastisk kvalitet
Jeg har efterhånden opbygget en fin ursamling, og Jaguar bliver ved med at være et af de ure jeg ved der bare holder og fungere. Kvaliteten er helt i top, men det er naturligvis også Swiss Made.
Lauge L. - 20. maj 2022
Godt ur
Rigtigt godt og flot ur. Meget smart, med en masse
gode funktioner. Det er et rimelig tungt ur, og det skal man dog lige vende sig til i starten. Rigtig god kvalitet og var, fuldstændig som jeg forventede det!
Simon - 7. mar. 2022
Anmeldelsen er oprindeligt lavet på Hybrid Diver J888/5
Klasse
En farve kombination som bare spiller. Det er helt unikt og hybrid funktionerne virker bare med app’en. Et ur som siger waoo og tungt og stort, virkelig et fedt ur.
Dennis - 5. feb. 2022
Anmeldelsen er oprindeligt lavet på Hybrid Diver J889/5
Stilrent
Det er mega fedt ur og klær enhver mands håndled. Hybrid delen fungere fint med app’en. Bruger den mest til at styre musikken.
Dennis - 5. feb. 2022
Anmeldelsen er oprindeligt lavet på Hybrid Diver J888/2
Godt ur
Rigtigt godt ur med mange funktioner. Det er den perfekte kombination af smartwatch og et almindeligt analog ur :)
Marcus - 15. dec. 2021
Anmeldelsen er oprindeligt lavet på Hybrid Diver J888/5

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.