Jaguar J871/1

På lager

14% rabat

Vejl. Pris: 3.695 kr

Specialpris 3.145 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Jaguar J871/1

Hvis du er på udkig efter et eksklusivt dameur, er dette ur måske noget for dig. Uret har en two tone-lænke i stål og rosaguld, ligesom den rosaguld farve går igen i urskiven. Glasset på dette ur er safirglas, som er den stærkeste og mest modstandsdygtige type glas, man kan få.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Jaguar
Stiftet af den schweiziske urmager Peter Haas tilbage i 1938 har Jaguar rødder i et land med stolte urværkstraditioner. Haas nærede en dyb fascination for det sydamerikanske kattedyr, jaguaren, så han valgte at opkalde sin urmagerforretning efter dens navn. Haas så jaguaren som den perfekte kombination af styrke og elegance og valgte at designe sine ure med netop disse egenskaber for øje.

Jaguar formår at forene det funktionelle med et lækkert og stilfuldt design, hvor der er fokus på præcision helt ned i de schweiziske detaljer.
Schweizisk kvarts urværk
Urværket er Swiss Made og dermed fra Schweiz, hvilket er et kvalitetsstempel. Køber man et ur med schweizisk urværk, er man sikker på, at kvaliteten er i top.
316L Kirurgisk stål
Uret er udført i 316L kirurgisk rustfrit stål, som anses for at være den bedste kvalitet af stål til produktion af ure. Det er kendetegnet ved at være et ridsefast og hårdt materiale.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Lænke
Uret er udstyret med en flot kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
Swiss Made
Swiss Made ur er det bedste kvalitetsstempel, et ur kan have. Før en producent kan skrive “Swiss Made” i urskiven, så skal produktionen overholde meget stringente kvalitetskrav.
20 ATM / 200 meter
Uret er vandtæt til 200 meter (20 ATM). Det betyder, at det kan bruges til alle former for vandaktiviteter - herunder dykning med iltflaske.
Specifikationer
Varenummer Jaguar J871/1
EAN 8430622733000
Mærke Jaguar
Urværk Schweizisk kvarts urværk
Type Ur Swiss Made
Urkassens farve Stål
Urskivens Farve Hvid/Stål
Remmens farve Stål
Rem Lænke
Datovisning Datovisning
Lænke Materiale 316L Kirurgisk stål
Vandbeskyttelse 20 ATM / 200 meter
Glas Safirglas
Urets Diameter 34 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os