Jaguar J878/4

På lager

14% rabat

Vejl. Pris: 2.695 kr

Specialpris 2.295 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Jaguar J878/4

Dette ur er perfekt til manden, der kan lide et klassisk design. Uret er udstyret med tidsløs sort læderrem og en stål urkasse. Derudover er uret vandtæt ned til 100 meter, hvilket betyder, at du kan have det på, når du svømmer eller snorkler. 

Jaguar
Stiftet af den schweiziske urmager Peter Haas tilbage i 1938 har Jaguar rødder i et land med stolte urværkstraditioner. Haas nærede en dyb fascination for det sydamerikanske kattedyr, jaguaren, så han valgte at opkalde sin urmagerforretning efter dens navn. Haas så jaguaren som den perfekte kombination af styrke og elegance og valgte at designe sine ure med netop disse egenskaber for øje.

Jaguar formår at forene det funktionelle med et lækkert og stilfuldt design, hvor der er fokus på præcision helt ned i de schweiziske detaljer.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Kvarts urværk
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for nøjagtig og konsistent tidtagning.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme og snorkle.
Læderrem
Uret har en rem af ægte læder i høj kvalitet. Læderremmen er one-size og passer derfor alle håndled.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Swiss Made
Swiss Made ur er det bedste kvalitetsstempel, et ur kan have. Før en producent kan skrive “Swiss Made” i urskiven, så skal produktionen overholde meget stringente kvalitetskrav.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer Jaguar J878/4
EAN 8430622744877
Mærke Jaguar
Urværk Kvarts urværk
Rem Læderrem
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Sort
Remmens farve Sort
Garanti 2 års garanti
Datovisning Datovisning
Autoriseret Autoriseret forhandler
Urtype Swiss Made
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Safirglas
Diameter 44 mm.
KPI De bedste fordele

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Vores kunder elsker os