Jaguar J885/1

På lager

15% rabat

Vejl. Pris: 4.995 kr

Specialpris 4.245 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Jaguar J885/1

Dette ur er perfekt til manden, der kan lide et maskulint design. Uret har således en stållænke- og urkasse, der er udført i et rosaguldtonet design, der kun brydes af den sorte urskive og bourdeauxfarvede urkrans. Glasset på dette ur er desuden safirglas, som er den stærkeste og mest modstandsdygtige type glas, man kan få. Med til uret følger en original og eksklusiv urkasse. 

Jaguar
Stiftet af den schweiziske urmager Peter Haas tilbage i 1938 har Jaguar rødder i et land med stolte urværkstraditioner. Haas nærede en dyb fascination for det sydamerikanske kattedyr, jaguaren, så han valgte at opkalde sin urmagerforretning efter dens navn. Haas så jaguaren som den perfekte kombination af styrke og elegance og valgte at designe sine ure med netop disse egenskaber for øje.

Jaguar formår at forene det funktionelle med et lækkert og stilfuldt design, hvor der er fokus på præcision helt ned i de schweiziske detaljer.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Kvarts urværk
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for nøjagtig og konsistent tidtagning.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
20 ATM / 200 meter
Uret er vandtæt til 200 meter (20 ATM). Det betyder, at det kan bruges til alle former for vandaktiviteter - herunder dykning med iltflaske.
Lænke
Uret er udstyret med en flot kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
316L Kirurgisk stål
Uret er udført i 316L kirurgisk rustfrit stål, som anses for at være den bedste kvalitet af stål til produktion af ure. Det er kendetegnet ved at være et ridsefast og hårdt materiale.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Swiss Made
Swiss Made ur er det bedste kvalitetsstempel, et ur kan have. Før en producent kan skrive “Swiss Made” i urskiven, så skal produktionen overholde meget stringente kvalitetskrav.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer Jaguar J885/1
EAN 8430622750700
Mærke Jaguar
Urværk Kvarts urværk
Rem Lænke
Urkassens farve Rosaguld
Urskivens farve Sort
Remmens farve Rosaguld
Garanti 2 års garanti
Datovisning Datovisning
Autoriseret Autoriseret forhandler
Urtype Swiss Made
Materiale 316L Kirurgisk stål
Vandbeskyttelse 20 ATM / 200 meter
Glas Safirglas
Diameter 44 mm.
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os