SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Jaguar Lady Diver J890/2

Hvis du er på udkig efter et iøjenfaldende dameur, er dette ur måske noget for dig. Uret har en silikonerem i rosa og er udstyret med en flot matchende rosa urskive. Uret er udført i et dykkerdesign med tachymeter og rosaguld afmærkninger, og uret har samtidig en vandtæthed til 200 meter (20ATM).

De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du altid 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Jaguar
Stiftet af den schweiziske urmager Peter Haas tilbage i 1938 har Jaguar rødder i et land med stolte urværkstraditioner. Haas nærede en dyb fascination for det sydamerikanske kattedyr, jaguaren, så han valgte at opkalde sin urmagerforretning efter dens navn. Haas så jaguaren som den perfekte kombination af styrke og elegance og valgte at designe sine ure med netop disse egenskaber for øje.

Jaguar formår at forene det funktionelle med et lækkert og stilfuldt design, hvor der er fokus på præcision helt ned i de schweiziske detaljer.
Silikonerem
En lækker rem i silikone. Ikke kun er remmen let og behagelig at have på, den er også holdbar og fleksibel.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Swiss Made
Et ur der defineres som "Swiss Made" er det bedste kvalitetsstempel, et ur kan have. Før en producent må skrive “Swiss Made” i urskiven, så skal produktionen overholde meget stringente kvalitetskrav og minimum 60% af produktionsomkostninger skal ligge i Schweiz.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest langtidsholdbare glas, et ur kan have. Glasset er derfor meget modstandsdygtigt overfor ridser. Safirglas er den bedste beskyttelse, du kan vælge til dit ur.
Skruekrone
En skruekrone skal skrues helt tæt på urkassen, for at uret lukker af for vand ved høje tryk. Dette er f.eks. vigtigt, hvis man er på udkig efter et ur man kan dykke med.
20 ATM / 200 meter
Uret er vandtæt til 200 meter (20 ATM). Det betyder, at det kan bruges til alle former for vandaktiviteter - herunder flaskedykning.
Specifikationer
Varenummer J890/2
EAN 8430622751202
Køn Dameure
Brand Jaguar
Urværk Kvarts
Swiss Made Swiss Made
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Lyserød
Remmens farve Lyserød
Rem Silikonerem
Datovisning Datovisning
Krone Skruekrone
Vandbeskyttelse 20 ATM / 200 meter
Glas Safirglas
Urets diameter 39 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Jaguar J890/2

På lager kun 1 stk. tilbage!

14% rabat

Vejl. Pris: 3.695 kr

Specialpris 3.145 kr

Modelserie