LAST CHANCE SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Jaguar Lady Executive Diver J871/2

Jaguar J871/2 har en sølv og roseguld lænke og urkasse. Urskiven er bordeaux og med lyse sten. Uret har safirglas, datovisning og er vandtæt ned til 200 meter. Med til uret følger en original og eksklusiv urkasse.

2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Jaguar
Stiftet af den schweiziske urmager Peter Haas tilbage i 1938 har Jaguar rødder i et land med stolte urværkstraditioner. Haas nærede en dyb fascination for det sydamerikanske kattedyr, jaguaren, så han valgte at opkalde sin urmagerforretning efter dens navn. Haas så jaguaren som den perfekte kombination af styrke og elegance og valgte at designe sine ure med netop disse egenskaber for øje.

Jaguar formår at forene det funktionelle med et lækkert og stilfuldt design, hvor der er fokus på præcision helt ned i de schweiziske detaljer.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Swiss Made
Et ur der defineres som "Swiss Made" er det bedste kvalitetsstempel, et ur kan have. Før en producent må skrive “Swiss Made” i urskiven, så skal produktionen overholde meget stringente kvalitetskrav og minimum 60% af produktionsomkostninger skal ligge i Schweiz.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest langtidsholdbare glas, et ur kan have. Glasset er derfor meget modstandsdygtigt overfor ridser. Safirglas er den bedste beskyttelse, du kan vælge til dit ur.
20 ATM / 200 meter
Uret er vandtæt til 200 meter (20 ATM). Det betyder, at det kan bruges til alle former for vandaktiviteter - herunder flaskedykning.
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Skruekrone
En skruekrone skal skrues helt tæt på urkassen, for at uret lukker af for vand ved høje tryk. Dette er f.eks. vigtigt, hvis man er på udkig efter et ur man kan dykke med.
Specifikationer
Generelt
Varenummer Jaguar J871/2
EAN 8430622733017
Type ur Armbåndsur
Køn Dame
Brand Jaguar
Movement
Urværk Kvarts
Design
Swiss Made Ja
Urkassens farve Stål
Bezel farve Bordeaux
Remmens farve Stål
Rem Lænke
Udsmykning Sten
Størrelse
Urets diameter 34 mm.
Rembredde 18 mm.
Funktioner
Vandbeskyttelse 20 ATM / 200 meter
Glas Safirglas
Krone Skruekrone

Jaguar Lady Executive Diver J871/2

På lager

18% rabat

Vejl. Pris: 3.695 kr

Specialpris 2.995 kr